Lapsiperheen säästövinkit

1.Kauppalista

Kauppaan lähtiessä kannattaa tehdä kauppalista, kun kauppaan mennessä on selkeä suunnitelma mitä täytyy ostaa, ei tule tehtyä niin helposti heräteostoksia. Heräteostoksiin saa helposti kulumaan useammankin kympin!

2. Seuraa tarjouksia

Kauppalistaa tehdessä kannattaa kaivaa esiin kaupan tarjoukset. Monesti tarjouksien avulla tehdyllä kauppalistalla saa aikaan hyvän säästön kauppalaskuun.

3. Leivo itse!

Kaupasta ostettu leipä ja kahvitarjottavat syövät helposti useammankin euron paketilta! Leivo itse sämpylöitä, leipää, pullaa, piirakoita jne. Itse leipomalla saat tuotteen varmasti edukkaammin kuin kaupasta ostettuna. Lisäksi itse tehty on aina parempaa kuin kaupan!

4. Kierrätä vaatteeet

Onko ystävä- tai sukulaispiirissäsi paljon pieniä lapsia? Pienten lasten kasvaessa vaatteet jäävät nopeasti pieniksi. Kierrättäkää vaatteita toisillenne, jos se vain on mahdollista. Lisäksi jos perheessä on lapsia pienellä ikäerolla voi vaatteita kierrättää sisarukselta toiselle.

5. Kirpputorit

Kirpputoreja kannattaa hyödyntää lasten vaatteiden ja tarvikkeiden hankinnassa. Kirppareilta voi monesti tehdä mitä mahtavimpia löytöjä. Uudenveroisia vaatteita voi löytää hyvin edullisesti kirpparilta. Kannattaa etsiä myös facebookista ne oman alueen kirppariryhmät!
Lisäksi kirpparilla voit itse myydä omat turhat tavarat nurkista pois. Itse voit päättää otatko kirpparipöydän ihan perinteiseltä kirpparilta vai käytätkö facebook-kirpparia.

(C) Teksti ja kuvat PERHEKUPLA