Vinkit äidin jouluvaatteisiin

05.11.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Joulu on hyvä syy panostaa pukeutumiseen. Olemme koonneet tähän tekstiin vinkkejä äitien ja naisten joulupukeutumiseen. Jouluisia värejä käyttämällä saadaan juhlava ja jouluinen asukokonaisuus aikaan.

Vihreää vai punaista?

Joulun väreinä nähdään usein vihreä ja punainen. Cellbesiltä löytyy kaksi erilaista mekkoa jotka sopivat väriensä puolesta erityisen hyvin jouluun. Vihreä *ruutumekko joka on ruudullista, kauniisti kiiltävää jakardikangasta on oiva valinta äidin jouluasuksi. Mekkoa on saatavilla koosta 36 kokoon 58 asti.

Toinen hyvä vaihtoehto joulun juhla-asuksi on tumman punainen *pitsimekko. Pitsimekko on polvipituinen  ja siinä on lyhyet hihat. Tätä ihanaa punaista mekkoa löytyy myös koosta 36 aina kokoon 58 asti.

Kummankin mekon kanssa erinomaisesti yhteen sopivat *sukkahousut. Värivaihtoehtoina sukkahousuissa on musta, viininpunainen ja harmaa. Sukkahousuissakin kokoja on tarjolla 34-54.

Kauniin paidan kaveriksi käy housut tai hame

Punainen paita on erinomainen valinta jouluksi. *Pitkähihainen kreppipusero käy niin arkeen kuin juhlaankin. Edessä olevat koristenapit tekevät paidasta juhlavamman näköisen. Paitaa on saatavilla myös mustana. Kokoja löytyy aina koosta 34 koon 64 asti.

Jos jouluksi haluaa hiukan juhlavamman paidan niin sitten hyvä valinta on *pitsitunika. Värivaihtoehtoina on jouluisen punaisen lisäksi valkoinen, musta ja sininen. Kokojakin on tarjolla 34-64 eli kaikille varmasti löytyy sopivan kokoinen tunika valikoimasta.

Paitoihin voidaan yhdistää joko housut tai hame. Punaisen värin kaveriksi sopii hyvin musta. Tyylikas musta hame tai housut viimeistelee asukokonaisuuden erinomaisesti. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi *Hanna hosut tai *kietaisuhame, jossa takaa joustava vyötärö. 

Kuva: Pixabay