Vauvan jouluvaatteet

03.11.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Joulukuun alkuun on enää alle kuukausi aikaa. Telkkarissa ovat alkaneet pyöriä jouluiset mainokset ja sosiaalinenmedia on alkanut täyttyä joulun valmistelusta. Monessa perheessä jouluna on tapana pukeutua hiukan juhlavampiin vaatteisiin. Tähän postaukseen olemme koonneet vinkkejä vauvojen joulupukeutumiseen.

Pienen tytön jouluvaatteet

Joulun väreinä nähdään yleensä vahvasti punainen ja vihreä. Lindexin valikoimaan on tullut pienille tytöille ihana *pitkähihainen trikoomekko jossa punatulkkukuviointi. Mekon kaveriksi on tarjolla *legginsit joissa myös samanlainen kuviointi. Mekosta on saatavilla koot 62-104. Leggingseistä kokoja löytyy 56-104.

Pienen tytön asua voidaan täydentää ihanalla punaisella *hiuspannalla jossa on rusettikoriste. Pieniä varpaita lämmittäämään sopivat hyvin jouluiset *froteesukat. Sukkia löytyy aivan pienistä koon 13 sukista aina kokoon 27 asti.

Pienen pojan jouluvaatteet

Pienten poikien jouluvaate vinkkien väreinä toimivat tällä kertaa punainen ja tumman sininen. Lindexin valikoimasta löytyy ihana *ruudullinen paitapuserobody joka on kätevä pienelle ja lisäksi vielä juhlavakin. Tämän paitapuserobodyn kaveriksi sopivat erinomaisesti punaiset *trikoo lappuhaalarit. Ruudullista paitapuserobodya on saatavana koossa 68-86. Lappuhaalareita löytyy koossa 56-104.

Juhla-asua voidaan täydentää ihanalla *helmineuletakilla. Neuletakkeja on useita eri värejä valikoimassa. Kokoja löytyy aina koosta 56 kokoon 104 asti. Poikienkin juhla-asun viimeistelevät jouluiset *froteesukat joita löytyy koosta 13 kokoon 21 asti.

Kuva Pixbay