Ulla: Unelmien elämistä- blogi

03.05.2020

Nyt on aika taas jatkaa bloggaajien esittelyjä täällä nettisivujen puolella. Esittely vuorossa  on tällä kertaa Ulla, joka kirjoittaa Unelmien elämistä- blogia.

Kuka Ulla on?

Ulla on 35-vuotias viiden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Perheeseen odotetaan kuudetta lasta syntyväksi kesällä. Ulla asuu perheineen Etelä-Pohjanmaalla. Ennen äitiyslomalle jäämistä Ulla työskenteli perhepäivähoitajana.

Unelmien elämistä- blogi

Unelmien elämistä- blogi on perustettu vuonna 2013. Perhekuplan blogiyhteisöön blogi on liittynyt vuonna 2018. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.

Blogissa on tuotu esiin esimerkiksi seuraavia aiheita:

Ullan vastaukset

1.) Mikä on äitiydessä parasta?
Eli äitiydessä parasta on ehdottomasti nähdä lasten kasvavan ja oppivan uutta. Ja monen lapsen äitinä se on myös se, kun näkee sisarussuhteiden kehittyvän ja miten heistä on niin paljon seuraa toisilleen. Ja se tunteiden paljous mitä meillä päivän aikana koetaan, niin ihanaa<3

2.) Mikä sinut on yllättänyt eniten äitiydessä?
Se on yllättänyt miten paljon sä voit omia lapsias rakastaa, miten paljon sä oot valmis tekemään heidän puolesta. Ja miten jollakin lapsista on aina joku kuuluisa "vaihe" päällä:) myös se on yllättänyt positiivisesti miten ihanaa perus arki voi olla.

3.) Mikä on bloggaamisessa parasta?
Bloggaamisessa parasta on asioiden jakaminen ja vertaistuki. Miten ihanaa on kun joku laittaa viestiä, että hei mä oon miettinyt just samoja juttuja. Oon vuosien varrella saanut tututstua ihan huippu tyyppeihin! Ja itselle kirjoittaminen on myös tosi terapeuttista.

4.) Mikä sinut on yllättänyt blogimaailmassa?
Ja mikä bloggaamisessa on yllättänyt:Vaikka itse oon siitä onnellisessa asemassa, että en oo saanut juurikaan negatiivisia kommentteja niin toisten saamat kommentit tuntuu tosi pahalta. Kenenkään blogia kun ei oo pakko lukea, miksi joku jaksaa nähdä vaivaa ja laittaa negatiivisia kommentteja? En vaan ymmärrä. myös postauksien tekoon tarvittava työnmäärä on välillä yllättänyt, varsinkin yhteistyö postaukset vaatii oikeasti aikaa ja vaivaa. 

5.) Mikä on parasta Perhekuplassa?
Perhekuplassa parasta on ihana ylläpitäjä, huiput bloggaaja kollegat ja ryhmän niin mahtava tuki. Aina saa apua jos joku asia on itselle vähän kysymysmerkki! Ja teitty Perhekuplan kautta oon saanut tosi kivoja yhteistyö juttuja :)

6.) Mitä haluaisit sanoa seuraajillesi?
Ja mitä haluan sanoa seuraajille: Ihana kun ootte olleet mukana. Ja niin ihana kun saan kirjoittaa just niistä aiheista mitkä mua milloinkin kiinnostaa ja ootte pysynyt messissä. Tällä hetkellä mennään vahvasti odotuskuplassa joka tulee vaihtumaan sitten jossain kohtaa vauvakuplaan. Mutta yritän pitää siellä mukana niitä kirppistelyjuttuja, käsitöitä ja sisustelua. ootte parhaita<3

Seuraa Ullaa ja Unelmien elämistä- blogia:

Blogi
Instagram