Tylliä ja tyyliä jouluun!

04.11.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Mitä pukea jouluna päälle lapsille? Olemme koonneet tähän postaukseen vinkkejä lasten jouluasuihin. Väreinä asuissa toimivat punainen, kulta, valkoinen ja sininen. Katso löytyisikö alta olevista vinkeistä teidän lapsille asut jouluksi.

Tytöille punaista ja tylliä!

Monen pienen tytön unelma on saada pukea päälleen tyllimekko. Ja vielä enemmän pienet tytöt rakastavat kimallusta joten Lindexin *Tyllimekko, jossa paljetteja ja tähtiä on oiva valinta pienen tytön jouluasuksi. Mekkoa on saatavilla punaisena ja laivaston sinisenä. Kokoja löytyy 104-128cm.

Asua täydentää erinomaisesti *kimaltava neuletakki josta on tarjolla punainen ja beige värivaihtoehto. Kokoja neuletakista löytyy koosta 92 alkaen aina kokoon 128 asti.

Mekon ja neuletakin kanssa erinomaisesti yhteen sopivat esimerkiksi *ohuet sukkahousut joissa kullanvärisiä pilkkuja. Sukkahousujen koot 92-140.

Lisäksi jokainen lapsi tarvitsee jouluksi oman *tonttulakin joka viimeistelee asun.

Pojille rentoa tyylikyyttä

Poikien juhla-asujen perus vaatteena on yleensä kauluspaita. Jouluksi erinomainen vaihtoehto on Lindexin *ruutupusero. Kyseistä tuotetta on saatavilla niin sinisellä kuin punaisellakin pohjavärillä. Kokoja löytyy koosta 128 alkaen kokoon 170 asti. Pienemmille pojille hyvä vaihtoehto on esimerkiksi *puuvillapusero jossa liivi. Tätä ihanuutta on saatavana koosta 92 alkaen kokoon 128 asti.

Housuiksi asuun sopivat erinomaisesti *väljät siniset farkut. Farkkuja on saatavana koosta 92 kokoon 122 asti. Isommalle pojalle hyvänä vaihtoehtona ovat *mustat suoralahkeiset farkut. Näitä on saatavilla koosta 128 kokoon 170 asti.

Poikien jouluasun viimeistelevät *sukat joita myydään kätevissä viiden parin seteissä. Lisäksi pienen pojan täydentää täydellisesti *tonttulakki.