Tee arjen kahvihetkistä luksusta!

12.03.2020

*Teksti sisältää mainoslinkkejä*

Monen vanhemman pelastus katkonaisten öiden ja väsymyksen keskellä on kahvi. Pienten lasten valvoessa öitä saattaa kahvia kulua useita kuppeja päivässä. Entä jos tekisit päivän kahvihetkistä luksusta?

SLURP tekee kahvihetkistäsi ainutlaatuisia!

SLURPin avulla kuka tahansa voi tehdä arjen kahvi hetkistä luksusta! SLURPilta voit tilata laadukkaat pienpaahtimokahvit suoraan paahtimolta omaan postilukkuusi. Sinun ei tarvitse mennä kauppaan etsimään erilaisia kahveja vaan voit tehdä sen omalla kotisohvallasi.

SLURPin valikoimasta löydät 13 eri paahtimon kahveja. Tarjolla on eri paahtoasteisia kahveja. Lisäksi valikoimasta löydät myös kofeiinittomat kahvit, jos kofeiini ei sovi sinulle.

Voit ostaa kahvin valmiikis jauhettuna tai papuina, jotka jauhat itse. SLURPin valikoimasta löydät *kahvimyllyt kahvin jauhamista varten. SLURPilta löydät myös välineet kahvin keittämiseen. Tarjolla on perinteinen kahvinkeitin, mutta myös erikoisempia laitteita kuten *kahvinsifoni ja *Aeropress.

Miten tilaan kahvit kotiin?

Tilausta tehdessä voit itse kerätä ostoskoriisi haluamasi kahvit ja tilata ne kotiin toimitettuna. Jos sinulla ei kuitenkaan ole aikaa eikä energiaa alkaa selata eri ,tarjoaa SLURP mahtavia valmiiksi räätälöityjä paketteja mistä voit valita haluamasi.

*Tarjolla on seuraavanlaisia paketteja:

SLURP original alk. 9,89€ + toimituskulut
"Tässä kahvitilauksessa pääset nauttimaan mieltymyksiesi mukaisia kahveja Suomen parhailta pienpaahtimoilta. Palvelu vie sinut makumatkalle maailman ympäri ja se tarjoaa aina jotain uutta koettavaa ja nautittavaa."

SLURP rare 27,90€ (ilmainen toimitus)
"SLURP rare on eksklusiivinen kahvitilaus harvinaisimpien kahvien rajoitettuja eriä. Jokaisen uuden kahvin myötä pääset löytämään ja nauttimaan kahvimaailman terävintä kärkeä. Rajoitetun saatavuuden vuoksi voimme ottaa vain pienen määrän uusia tilaajia mukaan kuukausittain."

SLURP Luomu alk. 10,89 + toimituskulut
"Kahvit vaihtelevat medium-makumaailman pehmeistä ja täyteläisistä kahveista tätä hieman ryhdikkäämpiin ja voimakkaampiin makuihin. Jokainen kahvi paahdetaan tilauksesta ja toimitetaan sinulle suoraan paahdon jälkeen."

SLURP decaf alk. 8,98€ + toimituskulut
"Tämä kahvielämys on ihmisille, jotka haluavat nauttia kofeiinittomia kahveja ja samalla nauttia suomalaisten pienpaahtimoiden maailmanluokan taidosta. Kofeiini poistetaan kahvipavuista luonnollisin menetelmin."

Osta kahvielämys lahjaksi

Onko sinulla ystävä tai perheenjäsen joka rakastaa erilaisia kahveja? Osta hänelle lahjaksi SLURP kahvielämys lahjakortti. *Lahjakortin ansiosta lahjan saaja voi itse valita mitä kahveja ostaa itselleen. Lahjakortin voit ostaa sähköisenä tai perinteisenä postissa tulevana korttina.