Takki ja housut vai haalari välikauteen?

05.03.2020

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Etelä-Suomessa on koko talvi kärsitty lumikadosta. Koko talven on enemmänkin ollut syksyinen sää, eikä lumisista kinoksista paukku pakkasineen ole ollut tietoakaan. Lapsissa sen sijaan on nautittu historiallisen suurista lumi määristä tänä talvena!

Nyt maaliskuussa kuitenkin on aika alkaa pohtia kevättä ja kevään pukeutumista. Moni vanhempi pohtii kannattaisiko leikki-ikäiselle lapselle hankkia takki ja hosut vaiko haalari välikauteen. 

Takki ja housut välikauteen

Erityisesti taapero- ja leikki-ikäisten lasten vanhemmat pohtivat usein tarkkaan voiko lapselle valita ulkoiluvaatteiksi takin ja housut haalarin sijaan. *Lindexin valikoima sisältää hyviä vaihtoehtoja haalarille.

Lindexin valikoimassa on esimerkiksi erilaisia kuvioituja Softshell-takkeja koossa 92-128cm. Pienten tyttöjen mieleen on varmasti *tummansininen mansikkakuvioinen softshell-takki. Pienet pojat sen sijaan saattavat ihastua *tummansiniseen dinosaurus- tai keltaiseen kissoilla kuvitettuun softshell-takkiin.

Softshell-takin pariksi voit valita *FIX toiminnalliset ulkoiluhousut. Näissä housuissa on vettä hylkivä pinta ja irrotettavat henkselit. Mustien housujen etuna on että ne käyvät yhtä hyvin tytölle ja pojalle.

Reima tarjoaa valikoiman haalareita

Reiman vaatteiden tavoitteena on olla toiminnallisia, turvallisia, kestäviä ja innovatiivisia. Reiman valikoimasta löytyy kolme erilaista välikausihaalaria leikki-ikäisille lapsille. 

*Finnari välikausihaalari on Reimatec-malliston haalari joka on tuulenpitävä, likaahylkivä ja vedenkestävä. Haalarin saumat ovat kauttaaltaan teipatut. Haalaria on saatavilla viidessä eri kuosissa.

*Flygar välikausihaalari on niin ikään Reimatec-mallistoa. Haalarin erikoisuuksia on ilmava ja hengittävä verkkovuori. Säädettävä vyötärö taas takaa istuvuuden tässä väljemmässä mallissa. Pepussa ja lahkeissa on erikoisvahvasta kankaasta tehdyt vahvikkeet jotka kestävät kulutusta pitäen kuivana menossa kuin menossa. Haalaria on saatavana ruskeana ja harmaana.

*Kapelli välikausihaalari on Reimatec Kiddo- mallistoa. Haalarin värivalikoimassa on neljä eri pirteää väri vaihtoehtoa ja paljon yksityiskohtia. Haalarissa oleva sileä vuori helpottaa sen päälle pukemista. Neppareilla kiinni oleva huppu suojaa tuulelta ja viimalta, mutta irtoaa myös helposti hupun jäädessä kiinni johonkin. Lapsen keräämät pienet aarteet on helppo säilöä vetoketjuilla suljettaviin taskuihin.