Sinustako Perhekuplan bloggaaja?

29.04.2020

Onko sinulla blogi jonka pääteemoina ovat perhe- ja lifestyle? Haluaisitko osaksi bloggaajaporukkaa jossa bloggaajien kesken on hyvä yhteishenki ja yhdessä suunnitellaan yhteisön toimintaa? Perhekuplassa bloggaajat osallistuvat suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Mikä Perhekupla on?

Perhekupla on pieni lämminhenkinen ja tiivis blogiyhteisö. Blogien pääteemana on perhe-elämä ja lapset. Yhteisön sisään on helppo päästä, koska bloggaajien kesken vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Yhdessä autetaan toinen toistamme ja jokaisella bloggaajalla on mahdollisuus loistaa tässä yhteisössä!

Mitä sinä voit saada Perhekuplasta?

Me voimme tarjota sinulle huipputiimin, joka on aina valmis auttamaan ja tsemppaamaan. Yhteisössämme kukaan ei jää yksin ongelmiensa kanssa. Meillä bloggaajat pääsevät vahvasti itse vaikuttamaan yhteisön toimintaan ja kehittämiseen. Ylläpito seuraa kyllä päätöksentekoa, mutta ylläpito ei ole auktoriteetti joka päättää asioita yksin. Yhteisömme tärkeä teema on yhdessä tekeminen!

Haluaisitko sinä olla osa tätä huipputiimiä?

Meidän huipputiimissä bloggaavat tällä hetkellä:

Haluaisitko sinä nimesi ja blogisi tähän listaan? Hae rohkeasti mukaan! Haemme mukaan erilaisia blogeja joten älä epäröi lähettää hakemusta.

Hae mukaan!

Blogin osoite:
Kerro blogistasi:
Kuinka paljon kävijöitä blogissasi on?
Mitä some-kanavia käytät?
Miksi haluaisit osaksi Perhekuplan yhteisöä:

Lähetä hakemus s-postilla: perhekupla@gmail.com