Sini: Neljän lapsen tornado- blogi

16.04.2020

Haluamme esitellä sinulle meidän mahtavat bloggaajat! Kuten edellisessä tekstissä kerroin sinulle ovat bloggaajat niitä Perhekuplan todellisia tähtiä. Ja jokainen heistä ansaitsee oman esittelynsä. Esittely vuorossa ensimmäisenä on meidän Sini, joka kirjoittaa Neljän lapsen tornado- blogia.

Kuka Sini on?

Sini on 33vuotias neljän lapsen äiti Vaasanseudulta. Perheen tytöt ovat 7 ja 5vuotta ja pojat 3 ja 1vuotta. Sini on ollut miehensä kanssa naimisissa kuusi vuotta, mutta yhdessä he ovat olleet jo 12vuotta.

Neljän lapsen tornado- blogi

Neljän lapsen tornado- blogi on perustettu tammikuussa 2020 eli kyseessä on melko tuore blogi. Blogin tarkoituksena on antaa vertaistukea ja tuoda esiin myös ne aiheet ja kuvat joita muut eivät uskalla somessa julkaista. Sini kirjoittaa lapsiperheen arjesta rehellisesti asioita kaunistelematta.

Lapsiperhearkea, missä paskatkaan päivät ei oo tabu.

Sinin vastaukset

1.) Mikä on äitiydessä parasta?
Tää on aika vaikea kysymys kiteyttää ytimekkäästi. Sanoisin, että se miten lapset saa kerta toisensa jälkeen näkemään maailman eri silmin. Ja se, kun ne pienet ihanat kädet kietoutuu tiukasti ympärille, sekä leikkienlomassa ohimennen huudahdettu "rakastan sua äiti!"

️2.) Mikä sinut on yllättänyt eniten äitiydessä?
 Lapsien ennustamattomuus. Aina voi ajatella tekevänsä jonkun asian tietyllä tavalla kun itse saa lapsia, mutta itse ainakin sain heittää ajatuksistani noin 95% romukoppaan
Toinen mikä yllätti, on toisten äitien julmuus. Ihan liian monta kertaa olen törmännyt siihen, miten äitiyttä tulisi suorittaa että olisit hyvä äiti. Ei saa kertoa missään nimessä niistä huonoista hetkistä, koska se tarkoittaa muiden mielestä sitä, että jokainen päivä lasten kanssa on huono ja teillä kaatuu kaikki. Absurdia, ei äitiys tarkoita sitä että huonot päivät tai hetket loppuu siihen kun susta tulee ihminen ulos.

3.) Mikä on bloggaamisessa parasta?
Omien ajatusten purkaminen ulos. Vertaistuen antaminen.

4.) Mikä sinut on yllättänyt blogimaailmassa?
Miten vaihtelevaa tekstienluku on!

5.) Mikä on parasta Perhekuplassa?
Yhteisöllisyys ja toisten tuki.

6.) Mitä haluaisit sanoa seuraajillesi?
Mahtavaa että olet mukana! Muista olla itsellesi armollinen 🏻 Huonotkin päivät on sallittuja ja se on ihan normaalia!

Seuraa Siniä ja Neljän lapsen tornado- blogia:
Blogi
Instagram