Pompin pompin kuralätäkössä!

10.09.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Syksy on saapunut Suomeen! Syksyllä vesisade, kuralätäköt ja loska ovat arkipäivää Suomessa. Moni aikuinen kokee syksyn inhottavana vuodenaikana, mutta lapsien mielestä syksyllä parasta ovat vesileikit. Oikeanlaiset vaatteet ovat avain syksyn ulkoiluihin.

Tyyliä ja käytännöllisyyttä edullisesti

*Nordbjørnin Koster-sadeasu on käytännöllinen ja tyylikäs sadeasu lapselle. Sen irrotettava huppu, heijastimet, resorihihat ja -lahkeet ja säädettävä henkselit tekevät siitä käytännöllisen. *Nordbjørnin Koster-sadeasun saumat ovat teipatut, joten se on täysin vedenpitävä. Asun vesipilariarvo on 8000 (viiden pesun jälkeen vesipilariarvon on 2000).

Sade asu on saatavana kolmessa eri värissä: pinkkinä, sinisenä ja mustana. Lisäksi asu on hinnaltaan edullinen vain 27,90€.

Helppo ja käytännöllinen kurahaalari

*Lindbergin Djurås Kurahaalari on vuoreton ja tyylikäs kurahaalari joka lapsen on helppo pukea ylleen. Haalari on täysin vedenpitävä hitsattujen saumojen ja 8000 mm vesipilariarvon takia. *Djurås-haalarissa on säädettävät jalkalenkit, irrotettava huppu ja heijastin yksityiskohtia.

Haalari on saatavana kolmessa eri värissä vaaleanpunaisena, vihreänä ja sinisenä.

Vuorelliset sadevaatteet lämmittävät

Vuorelliset sadeasut pitävät lapsen lämpimänä ja kuivana. Vuorellisissa sadeasuissa on tarjolla niin haalaria kuin takki ja housut yhdistelmääkin.

*Lindbergin fleecevuorellinen kurahaalari on täydellinen asu kura- ja loskasäihin. Haalarin hitsatut saumat ja 8000mm vesipilariarvon ansiosta haalari pitää lapsen kuivana ja lämpimänä. Haalarissa on lisäksi heijastinyksityiskohtia, säädettävät jalkalenkit, irrotettava huppu ja vetoketjun suojaläppä.

*Nordbjørnin Skagen-sadeasu on tehty kestävästä materiaalista, jonka vesipilariarvo on 8000 mm. Saumat on teipattu joten asu pitää lapsen kuivana ja lämpimänä syksyn ilmoilla.

Sadetakissa on pehmeä ja lämmin fleecevuori, irrotettava huppu, tuulenpitävä vetoketju, resorit hihansuissa ja helmassa. Heijastinyksityiskohtien ansiosta lapsi erottuu hyvin myös pimeässä.

Fleecevuorisissa kurahousuissa on säädettävät olkaimet. Jalkalenkkien ansiosta lahkeet pysyvät hyvin kenkien päällä. 

Saappaat jalkaan ja menoksi!

Hyvät jalkineet ovat tärkeä osa ulkoilua. Sateisella ilmalla ulkoillessa tärkeää on että varpaat pysyvät kuivana. 

*Nordbjørnin Whirlwind-kumisaappaissa on syväuurteiset ja paksut pohjat. Lisäksi niissä on korkeat varret. Vedenkestävät saappaat pelastavat sadepäivän ulkoleikit! Tarjolla useampi eri väri ja koot 27-35.

*Crocs Kids Handle It kumisaappaat ovat urheilulliset ja todella kevyet. Saappaat pitävät lapsen jalat kuivina märällä kelillä ja vesilätäkössä hyppiessä. Saappaat eivät kestä kuivausta kuivauskaapissa tai kuivausrummussa, mutta koska saappaissa ei ole vuorta kuivuvat ne nopeasti!

Suuntaa siis Jollyroomille tekemään sadevaate löytöjä!