Perhekuplan uudet bloggaajat

30.12.2020

Perhekuplan bloggaajien ryhmä täydentyi ennen joulua kolmella uudella bloggaajalla. Perhekuplassa on tällä hetkellä seitsemän bloggaajaa ja seitsemän instabloggaajaa. 

Heininleikit

Heini on 29-vuotias toimintaterapeutti. Heinin perheeseen kuuluu  aviomies, tytär, jonka bloginimenä Musume, joskus Mimmi syntynyt 6/19. Heinin harrastuksia ovat tanssi, pilates, kaikki DIY-meiningit, akvarelli ja kirppistely. Heini kirjoittaa blogissaan lapsista, lapsellisista jutuista, vanhemmuudesta ja sen sellaisesta, intohimona terapialelut ja lastenvaatteet. 
Heinin blogi: www.heininleikit.fi 

Heinin instagram: @heininleikit 

Päivän Kakkaroita 

Päivän Kakkaroita- blogia kirjoittaa 29-vuotias Oona. Perheeseen kuuluu aviomies ja maaliskuussa 2020 syntynyt tytär. Ammatiltaan Oona ompelija ja muotoilija (amk). Tällä hetkellä Oona viettelee kuitenkin elämänsä ensimmäistä äitiyslomaa. Harrastuksiin kuuluu käsityöt, kasvit ja rikosdokumentit. Blogissaan Oona haluaa jakaa vertaistukea ja aitoja fiiliksiä äitiydestä. 

Äijä-äiti

Meri-Maaria on ammatiltaan opettaja ja teatterityöläinen. Kotiäitivuodet ovat jalostaneet Meri-Maariasta myös sivutoimisen muusikon. Äiti Meri-Maariasta tuli keväällä 2018. Perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi lasta. Perheen isä valmentaa työkseen jääkiekkoa ja äiti käyttää päiväuniajat musiikin tekemiseen. Arki ei siis rytmity ihan perinteiseen malliin. Silti arki pitää sisällään paljon ihan tavallisia hetkiä. 

Meri-Maarian blogi: www.aijaaiti.wordpress.com/
Meri-Maarian instagram: @aija_aiti

Perhekuplan muut blogit