Perhekuplan uudet bloggaajat ja instabloggaajat

29.04.2021

Perhekuplan yhteisö on kevään aikana saanut viisi uutta jäsentä joukkoonsa. Yhteisömme on täydentynyt kolmella uudella bloggaajalla ja kahdellä uudella instabloggaajalla. Nyt pääsetkin tutustumaan näihin yhteisömme uusiin ihaniin jäseniin hieman paremmin!

Uudet blogit

Loghousemama on blogi ruuhkavuosien tasapainoilusta kolmen lapsen kanssa, adoptiosta, hirsitalosta ja rakkaudesta sisustukseen. Kirjoittaja Carolina on 34v. kolmen lapsen äiti ja luokanopettaja. Uraputkesta kotiäidiksi hypänneen Carolinan blogi avaa oven hirsitalon sisään karuselliin, jota pyörittävät vanhempien lisäksi v. 2010, 2012 ja 2019 syntyneet lapset.

Minä ja lapseni blogia kirjoittaa Johanna Maria, joka on 28 vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseen kuuluu myös  kihlattu Niko, taapero Fiona ja vauva Sebastian sekä kissa Ciara. Johanna alkoi toteuttaa pitkäaikaista haavettaan ja kirjoittamaan blogia viime vuonna. Blogissa Johanna kirjoittaa lapsiperhearjesta, lapsielle tehdyistä kirppislöydöistä ja lastenhuoneen sisustuksesta. 

Neljänkimara blogia kirjoittaa 28vuotias Riina. Riina asuu miehensä ja perheen neljän lapsen kanssa Espoossa. Riina kirjoittee blogissaan perhearjesta neljän lapsen kanssa. Blogissa myös paljon helppoja reseptejä sormiruokailijoille. Perheen lapset ovat syntyneet vuonasina 2013, 2016, 2018 ja 2020.

Uudet instabloggaajat

Valtsunlaiffi tilin takaa löytyy 28-vuotias uutukainen isä Vantaalta. Esikoistyttö syntyi helmikuussa 2021. Valtterin instagram-tilin perimmäisenä tarkoituksena on käydä läpi kaikki tuoreen isän tuntemukset hyvässä ja pahassa. Tililtä löytyykin siis pääasiassa perhearkea ja siihen liittyviä kommelluksia!

Takeawaymutsi on reilu 30vuotias kahden lapsen äiti. Lapsilla on ikäeroa seitsemänvuotta ja perhe poukkoilee kahden kulttuurin välissä yrittäen löytää kultaista keskitietä ja parhaat puolet molemmista kulttuureista. Tilillä näkyy niin arkista arkea, että silmiin sattuu. Myöskään huumoria ei ole tilillä unohdettu!
Kahviinsa takeawaymutsi lisää maitoa ja sarkasmia! 
Takewaymutsi rakastaa keskustelua ja ajatusten vahtoa silloinkin kun kaikesta ei ollakaan samaa mieltä.