Perhekupla on nano-, mikro-, ja makrovaikuttajien yhteisö

22.03.2021

Monesti kysytään millaisia vaikuttajia Perhekupla etsii tai ottaa riveihinsä. Meillä ei ole tähän yhtä vastausta. Perhekupla ei ole yhteisö vain tietyn tyyppisille vaikuttajille vaan uskomme siihen että erilaisuus tuo lisäarvoa. Mitä enemmän erilaisia vaikuttajia riveissämme on sen mielenkiintoisempi ja vaikuttavampi meidän yhteisömme on!

Nanovaikuttajat 

Nanovaikuttajia ovat vaikuttajat joilla on seuraajia alle 1000. Jokainen vaikuttaja aloittaa olemalla nanovaikuttaja. Se kuinka kauan pysytään nanovaikuttajana vaihtelee paljon. Perhekuplassa on tällä hetkellä yhteensä viisi nanovaikuttajaa. 

Perhekuplan nanovaikuttajat voidaa vielä jakaa kahteen eri ryhmään. Vaikuttajiin joilla on alle 500 seuraajaa ja vaikuttajiin joilla on yli 500 seuraajaa. 

Alle 500 seuraajan nanovaikuttajat

Yli 500 seuraajan nanovaikuttajat

Mikrovaikuttajat 

Perhekuplan suurin vaikuttajaryhmä koostuu ehdottomasti mikrovaikuttajista. Mikrovaikuttajiksi luetaan ne vaikuttajat joilla on seuraajia 1000 - 10 000. Perhekuplassa on tällä hetkellä yhteensä 10 mikrovaikuttajaa. 

Mikrovaikuttajien kohdalla Perhekuplassa voidaan puhua kahdesta ryhmästä jos jaamme porukan niihin joilla on alle 2000 seuraajaa ja niihin joilla on yli 2000 seuraajaa. 

Alle 2000 seuraajaan mikrovaikuttajat 

Yli 2000 seuraajan mikrovaikuttajat 

Makrovaikuttajat

Makrovaikuttajiksi sanotaan vaikuttajia joilla on seuraajia 10 000-100 000. Makrovaikuttajat ovat yleensä rakentaneet maineensa tuottamalla julkista sisältöä instagramiin. 

Perhekuplan yhteisössä on tällä hetkellä yksi makrovaikuttaja. Tulevaisuudessa voi olla että on useampikin. Emme kuitenkaan aio jatkossakaan painottaa vaikuttaja valinnoissamme pelkkää seuraaja määrää vaan haluamme että joukossamme on eriliaisua vaikuttajia, koska erilaisuus on iso rikkaus!

Tällaiseksi vaikuttajamme kuvailevat yhteisöä

Eilen Perhekuplan vaikuttajat saivat kertoa millaiseksi he kuvailisivat Perhekuplaa. Alla suoria otteita vaikuttajien vastauksista: 

Lempeä, rohkaiseva, luotettava 

Aito, rehellinen, lempeä, tasa-arvoinen ja hauska 

Rento, monipuolinen ja huumorintajuinen

Yhteisö jossa huumori kukkii!

Lempeästi kupliva, lystikkään kirjava, arjenpilke!