Onko vauvasi valmis välikauteen?

09.03.2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Kevät tekee jo tuloaan ja monen äidin mielen päällä on jo välikausivaatteet. Taaperoiden ja leikki-ikäisten lasten kanssa välikausipukeutumisen tärkeimpiä asioita ovat vaatteiden kestävyys ja vedenpitävyys. Kukaan ei nauti ulkoilusta, jos heti leikin alettua sisävaatteet kastuvat ulkovaatteiden huonojen ominaisuuksien vuoksi.

Miten valita vauvalle välikausivaatteet?

Vauvojen välikausipukeutumisessa ei korostu niinkään vaatteiden tekniset ominaisuudet kun puhutaan vauvasta, joka ei vielä ulkona liiku. Sen sijaan on tärkeää pohtia, millaisissa vaatteissa vauva tarkenee kun lämpötilat ja sääolosuhteet muuttuvat.

Tarvitseeko vauva välikausihaalarin?

Vauvan pukeutumisen tärkein asia on pitää vauva lämpimänä ulkona. Ulkoilu vaunuissa ei ole mukavaa vauvalle, jos hänellä on kylmä tai liian kuuma. Sen takia esimerkiksi kevätvauvalle voi ostaa välikausihaalarin toppahaalarin sijaan.

Reiman valikoimassa on tarjolla *vauvan haalari/makuupussi Kikatus. Tässä vauvan haalarissa/makuupussi Kikatuksessa saat tarpeen tullen haalarin muutettua makuupussiksi. Haalaria voi käyttää esimerkiksi autoillessa, koska tällöin on tärkeää saada turvavyöt kiinni. Vauvan nukkuessa vaunuissa voidaan käyttää makuupussi ominaisuutta.

*Vauvan haalari/makuupussi Kikatus on suunniteltu erityisesti välikautena käytettäväksi. Haalari on saatavana kolmessa eri värissä. Valkoinen väri sopii niin tytölle kuin pojallekin. Lisäksi on tarjolla vaaleanpunaista tytölle ja vaaleansinistä pojalle.

Välikerros kylmempään säähän

Myös keväällä kylmä sää saattaa yllättää ja silloin vauva tarvitsee enemmän vaatetta päällensä. Kylmän sään yllättäessä *Vauvojen välikerroshaalari Harmois on oiva valinta välikausipuvun alle. 

Parasta tässä välikerrastohaalarissa on, kun säät lämpenevät niin ettei välikausihaalarille ole enää tarvetta, voidaan vauvojen välikerroshaalari Harmoisia käyttää silloin päällimmäisenä kerroksena pukeutumisessa. Tämä välikerroshaalari on saatavana samoissa ihanissa väreissä kuin Vauvojen  haalari/makuupussi Kikatus eli valkoisena, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä.

Pipo pitää pään lämpimänä

Päähineet ovat tärkeä osa välikausipukeutumista. Päähineiden kohdalla kypärämyssy ja pipo sen päälle on oiva yhdistelmä. Kypärämyssy huolehtii ettei niska jää paljaaksi ja pipo sen päällä huolehtii ettei kylmyys pääse iskemään.

Reiman valikoimasta löytyy kaksi erilaista kypärämyssyä vauvoille. Tarjolla on muumeja fanittavalle ihana *Moomin Rolig kypärämyssy joka on tarjolla harmaana ja vaaleanpunaisena. Lisäksi tarjolla on perinteinen valkoinen *Jupiter villakypärämyssy.

Kypärämyssyn päälle voidaan viileämmällä ilmalla laittaa vielä villamyssy. Reiman valikoimasta löydät useita erilaisia villamyssyjä kypärämyssyn päälle laitettavaksi. Esimerkiksi vauvojen pipo Nettle sopii hyvin välikauteen. *Nettle pipoa on saatavilla valkoisena, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä joten se on helppo yhdistää Kikatus haalari/makuupussiin.

Tumput, rukkaset, tossut ja töppöset

Pienet sormet ja varpaat on täreää saada pidettyä lämpimänä. Etenkään pieni vauva ei vielä liiku, joten sormien ja varpaiden lämpimänä pitämisestä tulee huolehtia oikeanlaisilla varusteilla.

Vauvalle jonka ei tarvitse vielä saada tartuttua mihikään hanskat kädessä, oiva valinta on *Annula tumput. Näissä tumpuissa ei ole peukalolle omaa paikkaa, joten ne on helppo pukea vauvalle käteen. Väreina on samat tutut valkoinen, vaaleanpunainen ja vaaleansininen kuin muissakin Reiman vauvan ulkovaatteissa.

Jos vauva on jo sen ikäinen, että hän haluaisi saada esineitä käteen hanskojen kanssa, on Reimalla tarjolla *Toimii rukkaset, joita on saatavana kolmessa eri koossa. Näiden rukkasten pienin koko sopii jo pieneen vauvan käteenkin. Rukkasissa olevan vetoketjun avulla pieni peukalo on helppo saada oikealle paikalle. Näitä rukkasia on tarjolla mustana, pinkkinä ja tummansinisenä.

Vauvan varpaita lämmittämään Reiman valikoimasta löytyy *Aijala töppöset. Ne ovat oiva valinta välikauteen vauvalle joka ei vielä liiku maassa. Töppöset pitävät varpaat lämpimänä ja ovat pehmeän tuntoiset vauvan pienissä jaloissa. Aijala töppösetkin löydät valkoisena, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä.

Kaiken vauvan välikauteen löydät Reimalta

Mikä olisikaan helpompaa kuin ostaa kaikki vaatteet kerralla samasta paikasta? Reimalla tämä on mahdollista, koska heidän valikoimastaan löydät kaikki vaatteet vauvasi välikausipukeutumiseen. Suuntaa siis *Reiman verkkokauppaan ja osta vauvasi välikausivaatteet kerralla yhdestä paikasta!