Mitä hankin kotiin vauvalle?

10.03.2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä.

Kun raskaustesti näyttää positiivista alkaa moni vanhempi pohtia mitä kaikkea vauvaa varten tarvitsee hankkia. Eri perheet kokevat asiat eri tavoilla eli kaikki eivät koe tarvitsevansa samoja asioita vauvaa varten. Tärkeää on kuunnella itseään ja ostaa juuri niitä asioita joita itse kokee tarvitsevansa vauvan kanssa.

Pinnasänky

Moni ajattelee että täytyyhän vauvalla sänky olla! Perhepedissä nukkuminen on selvästi yleistynyt myös Suomessa, joten pinnasänkykään ei enää ole kaikkien perheiden ostoslistalla.

Monen perheen makuuhuoneesta pinnasänky kuitenkin vielä löytyy. Pinnasänkyjä on nykyään tarjolla laaja valikoima erilaisia. Babyshopin valikoimastakin löytyy yhteensä 12 erilaista pinnasänkyä. Lisäksi tarjolla on erilaisia kehtoja.

Jos etsii aivan tavallista pinnasänkyä kotiinsa on *Carenan Ingarö pinnasänky hyvä valinta. Värivaihtoehtoina tässä pinnasängyssä ovat valkoinen ja harmaa. Pinnasängyn pohja on säädettävissä kahteen eri korkeuteen eli sitä voidaan käyttää jopa kolmen vuoden ikään asti sängyn alimmalla tasolla.

Tekstiileillä saat pinnasängystä oman näköisen

Vauvan pinnasängystä saat teidän perheen näköisen käyttämällä tekstiilejä. Tarjolla on monenlaisia *reunapehmusteita. Kauniin kokonaisuuden saat esimerkiksi yhdistämällä *garbo&friends reunapehmusteen samalla kuosilla varustettujen *petivaatteiden kanssa. 

Tarvitaanko hoitopöytää?

Hoitopöytä ja sen tarpeellisuus jakaa myös paljon mielipiteitä. Osa pitää hoitopöytää välttämättömänä asiana vauvan kanssa. Toiset taas kokevat ettei vaipanvaihtoa varten tarvitse olla yhtä paikkaa, koska vaipan voi vaihtaa hyvin esimerkiksi sohvan tai sängyn päällä.

Toiset jättävät hoitopöydän ostamatta, koska kokevat ettei sille ole kodissa tilaa. Babyshopista löytyy kuitenkin ratkaisuja jotka eivät vie paljon tilaa. Esimerkiksi *Carenan Vindö vaipanvaihtopöytä ja kylpyamme on oiva valinta kotiin jossa tilasta on puutetta. Voit säilyttää kokonaisuutta esimerkiksi kylpyhuoneessa jossa on vesipiste on lähellä vaipanvaihtohetkiä varten.

Jos kodissa on tilaa kunnon hoitopöydälle on tarjolla kaunis *Flexa Furniture - Changin table. Tässä kauniissa hoitopöydässä on kaksi kaappia joihin voin säilöä helposti vauvasi tarvikkeita. 

Hoitopöydästä saat omasi näköisen valitsemalla siihen sopivan *hoitoalustan. Tarjolla on useita erilaisia hoitoalustoja joista voit valita omaa silmääsi eniten miellyttävän.

Tutit ja tuttipullot

Tutit ja pulloruokinta jakavat myös paljon vanhepia eri ryhmiin. Vaikka olisit suunnitellut täysimettäväsi vauvaa voi olla että kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Kotona onkin hyvä olla varulta ainakin yksi tuttipullo vauvaa varten kaiken varalta. Babyshopin valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia *tuttipulloja.

Vauvoilla on kova imemisen tarve ja tätä varten kotoa on hyvä löytyä tutti. Kaikki vauvat eivät tuttia suostu ottamaan, mutta ainakin aluksi voi olla hyvä kokeilla voisiko tutti rauhoittaa vauvaa. *Tutteja löydät laajan valikoiman Babyshopin valikoimasta.