Meidän todelliset tähdet

11.04.2020

Perhekupla on blogiyhteisö jonka bloggaajat pitävät perhe- ja liestyleblogeja.  Yhteisömme blogit käsittelevät perhe-elämää, äitiyttä, isyyttä, ruokaa, sisustusta ja muotia unohtamatta ajankohtaisia asioita. Yhteisössämme on tällä hetkellä seitsemän ainutlaatuista ja hyvin erilaista bloggaajaa.

Avainasemassa hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki

Blogiyhteisön todellisia tähtiä ovat bloggaajat. Ilman bloggaajia ei olisi blogiyhteisöä, eli on sanomattakin selvää että bloggaajat ovat blogiyhteisön tärkein asia. Perhekuplassa olemme pyrkineet saamaan kokoon kattauksen mahdollisimman erilaisia blogeja.

Moni on kysynyt mitä vaaditaan että pääsee Perhekuplan bloggaajaksi? Meillä ei ole mitään kriteerilistaa josta katsomme, että blogi joka täyttää nämä kriteerit pääsee mukaan. Uusia bloggaajia valitessa katsomme kokonaisuutta ja pohdimme mitä uutta tämä bloggaaja voisi yhteisöömme tuoda. Perhekuplassa tärkeää on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. 

Seitsemän kirkkainta tähteä

Tulevien viikkojen aikana tulemme esittelemään teille täällä Perhekuplan sivuilla meidän seitsemän kirkkainta tähteä, eli meidän bloggaajamme. Tässä kuitenkin jo pienet esittelyt joiden kautta pääset tutustumaan blogeihin.

Askeleita perheenä- blogi: Blogia kirjoittaa 28-vuotias kolmen lapsen (Tobias 2/13, Liljah 4/16 ja Vivian 9/18) äiti ja yhden miehen vaimo. Blogissa kerrotaan tavallisesta perhearjesta iloineen ja suruineen.

Heiblondi- blogi: Blogia kirjoittelee 25-vuotias  pienen tytön äiti Oulun seudulta. Blogi keskittyy pienen perheen arkeen, raskauteen, matkusteluun, unelmointiin ja haaveiluun.

Isikin osaa!- blogi: Blogin takaa löytyy 25-vuotias sairaanhoitaja joka on myös pienen pojan isä. Blogista löydät perhearjen rehellisiä havaintoja, ajatuksia, haasteita sekä iloja huumorilla säestäen.

Kotona ja kaupungilla- blogi: Blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen turkulaisäiti. Blogi käsittelee perhe-elämää, arkea, juhlaa ja matkustelua niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Neljän lapsen tornado- blogi: Blogin takaa löytyy reilu kolmekymppinen neljän lapsen äiti. Blogissa käsitellään perhe-elämää kaunistelematta ja tuomalla myös ne perhe-elämän ei niin hohdokkaat hetket esiin.

Unelma 5- blogi: Blogia kirjoittaa 29-vuotias kahden pienen tytön äiti. Blogi on kertomus siitä kuinka unelmat toteutetaan - yksi kerrallaan. 

Unelmien elämistä- blogi: Blogin takaa löytyy 35-vuotias viiden lapsen äiti. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.