Lindexin ihanat vauvanvaate uutuudet

31.01.2021

*Sisältää mainoslinkkejä*

Lindexin valikoimaan on tullut ihania uusia vauvanvaatteita. Tähän tekstiin olemme koonneet muutamia ihania Lindexin vauvanvaate uutuuksia. Kurkkaa mitä kaikkea suloista ja ihanaa on tarjolla! 

Saateenkaaria, hedelmiä ja hempeitä sävyjä

Lindexin vauvanvaate uutuuksien kuoseina nähdään sateenkaaria ja hedelmiä. Vaatteiden väritys on hillityn hempeää. Saateenkaarikuviolla on tarjolla *bodyja, *legginsit ja *setti jonka paidassa on sateenkaari kuosi

*Päärynäkuviolla olevia bodyja myydään kahden bodyn paketeissa. Paketti sisältää kaksi ihanaa bodya keltaisena ja vaaleanpunaisena. 

Pupuja, koalia ja krokotiileja

Toisena isona teemana Lindexin vauvanvaate uutuuksissa on eläimet. Kuoseissa on tarjolla niin pupu-, koala-, kuin krokotiilikuviotakin. 

Krokotiilikuosilla on vauvoille tarjolla *body, *leggingsit ja *pyjama. Krokotiilikuvioisten vaatteiden väritys on kaunis vihreä. 

Pupukuviolla on tarjolla ihana *body josta löytyy kolme eri väri vaihtoehtoa. Väreinä tarjolla beigeä, vaaleanpunaista ja sinistä. 

Myös koalat seikkailevat Lindexin uutuuksien kuvioinneissa. Koalakuviolla on tarjolla *kietaisubody, *pitkähihainen body ja *legginsit. Bodyja on tarjolla kolmessa eri värissä. 

Valikoimassa on myös vaatteita joiden kuovioinneissa on useita eri eläimiä. Eläinkuvioisena on *pyjama, *bodysetti ja *kietaisubody