Kokeile Elisa Viihdettä ja Aitio-ohjelmakirjastoa 1 kk maksutta

17.03.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Monessa kodissa pohditaan tällä hetkellä kuinka yhdistää etätyö ja lastenhoito? Paljon puhutaan lasten ruutuajan haitallisuudesta, mutta näissä poikkeusoloissa on varmasti reilua antaa tässäkin hiukan siimaa? 

Lasten aitio antaa vanhemmalle etätyöaikaa

Lasten aitiossa on laaja valikoima erilaisia lasten sarjoja ja elokuvia. Sarjoista tarjolla on esimerkiksi Maija Mehiläinen, Myyrän seikkailut ja Dibitassut. Sarjojen jaksojen aikana vanhemman kädet vapautuvat vaikkapa sähköpostiin vastaamiseen, puhelimessa puhumiseen tai ruoanlaittoon.

Lasten aitiosta löytyy myös paljon erilaisia lasten- ja koko perheen elokuvia. Elokuvan aikana pystyt helposti keskittymään etätöihisi pidemmänkin aikaa. Elokuvavalikoimasta löytyvät esimerkiksi Risto Räppääjä ja Onneli ja Anneli elokuvia, jotka ovat monen lapsen suosikkeja.

Ohjelmaa myös vanhemmille

*Elisa Viihde Aitiossa on myös paljon katsottavaa aikuisille. Kaikki Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat katsottavissa aitiosta. Alkuperäissarjoja ovat esimerkiksi Jättekiva, Konttori ja Downshiftaajat. Aitiosta voit katsoa myös Pirunpeltoa tai Karjalan kunnailla sarjoja.

Aikuisille on myös tarjolla paljon erilaisia elokuvia. Aitiosta löydät esimerkiksi kotimaiset elokuvat Tyttö nimeltä Varpu, Kätilö ja Luokkakokous. Ulkomaisista elokuvista Aitiosta löydät esimerkiksi The last kiss ja Death volley.

Kokeile nyt kuukausi maksutta

Nyt voit kokella *Elisa Viihdettä ja Aitiota kuukauden maksutta, jonka jälkeen Elisa Viihde -sovellus ja Aitio 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä.

Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää laadukkaat Elisa Viihde alkuperäissarjat, kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Käytä etu ja voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat siis suurkattauksen viihdettä missä ja milloin haluatkin.