Joululahjavinkit vauvalle

15.10.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Jouluun on aikaa vielä reilu kaksi kuukautta, mutta moni haluaa alkaa pohtia mahdollisia joululahjoja jo hyvissä ajoin. Tähän postaukseen olemme koonneet vinkkejä joululahjoista vauvoille. Vauvahan ei osaa vielä mitään toivoa, mutta monessa perheessä vauva saa myös omat lahjansa pukilta. Vauvan lahjoista suurin ilo syntyy varmasti vanhemmille.

Vinkki 1: Leikkimatto

Leikkimatto on hyvä lahja vauvaperheeseen. Leikkimatto soveltuu heti pienellekin vauvalle. Vauva on helppo laskea matolle ihmettelemään kaaressa roikkuvia leluja. Leikkimatto kehittää monia lapsen aisteja saman aikaisesti. Vauvan leikkimatolla ihmetellessä vapautuvat vanhempien kädet muihin hommiin!

Vinkki 2: Astiat

Vauvan syömään opetellessa kauniit ja kestävät astiat ovat tarpeen. Lasten astioita on saatavilla useista eri materiaaleista valmistettuna. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi bambu, melamiini ja muovi.

Vinkki 3: Harsot ja liinat

Harsoille ja liinoille on vauvaperheessä paljon käyttöä. Harsoista on moneksi esimerkiksi puklurätiksi, aurinkovarjoksi rattaisiin tai pyyhkeeksi.

Vinkki 4: Vuodevaatteet

Kauniit ja laadukkaista materiaaleista olevat vuodevaatteet ovat ilo vanhemmille ja vauvakin varmasti nauttii niistä.

Vinkki 5: Lelut

Moni vanhempi ajattelee että leluja on liikaa. Moni lelu kuitenkin tukee vauvan kehitystä ja taitoja joten leluillekin on varmasti tilaa vauvaperheissä.