Joululahjavinkit taaperolle

20.10.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Olemme koonneet tähän postaukseen vinkkejä taaperoiden joululahjoihin. Lahjavinkit on suunnattu taaperoikäisille eli noin 1 - 2,5- vuotiaille lapsille. Lue vinkit ja katso löytyisikö listalta uusia ideoita teidän taaperon joululahjoihin!

Vinkki 1: Potkuauto

*Potkuauto on oiva lelu taaperolle jolla virtaa riittää. Potkuautoista on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja. Lapsen mieleen ovat varmasti Disneyn Frozen tai Autot elokuviin perustuvat autot. Vanhempien silmää enemmän saattaa miellyttää Mini Speeder Lil Racer Potkuauto josta on tarjolla useita eri värejä.

Vinkki 2: Pallomeri

*Pallomeret ovat viime aikoina löytäneet tiensä lastenhuoneisiin. Pallomeriä on tarjolla eri kokoisina ja värisinä. Lisäksi voit ostaa erivärisiä palloja joiden avulla saat pallomerestä juuri teidän lastenhuoneeseen sopivan!

Vinkki 3: Kylpypyyhe

Kylpyhetket ovat monen taaperon lempi hetkiä! Kylpyhetken jälkeen mikään ei ole niin ihanaa kuin kääriä taapero pehmeään, lämpimään ja kauniiseen *kylpypyyhkeeseen.

Vinkki 4: Pussilakanasetti

Moni lapsi siirtyy taapero iässä omaan sänkyyn ja jopa omaan huoneeseen nukkumaan. Taaperoa voi kannustaa omaan sänkyyn nukkumisessa hienot lasta miellyttävät *pussilakanat.

Vinkki 5: Palapelit

*Palapelien avulla taaperolle voidaan opettaa paljon uusia asioita. Värejä, muotoja ja asioita voidaan helposti opetella nimeämään palapelien avulla.