Joululahjavinkit leikki-ikäisille

24.10.2020

*Sisältää mainoslinkkejä*

Leikki-ikäiset lapset alkavat ymmärtää joulusta entistä enemmän. Heidän mielikuvituksensa ansiosta joulun taika tulee ihan uudella tavalla esiin. Lapsi alkaa leikki-iässä entistä enemmän esittää toiveita joululahjoista.

Vinkki 1: Dublot

Dublojen avulla lapsi voi itse rakentaa leikkinsä. Dublojen monipuolisten rakennussarjojen avullalapsi oppii leikkiessään uusia asioita. Dublot siis inspiroivat leikkimään ja oppimaan.

Vinkki 2: Leikkikeittiö

Leikkikeittiön avulla pikku kokki pääsee kokkailemaan kavereilleen ja vanhemmilleen mitä hienompia ruokia! Leikkikeittiöitä on tarjolla monenlaisia, joten valikoimasta löytyy varmasti sopiva niin isompaan kuin pienempäänkin lastenhuoneeseen.

Vinkki 3: Parkkitalo ja autot

Autoleikit nuo monen pienen pojan lempileikit! Erilaisilla parkkitaloilla ja autoradoilla autoineen autoleikit saavat aivan uusia ulottuvuuksia.

Vinkki 4: Nukkeleikit

Oma nukke on monen pienen tytön unelma. Nuken hoivaaminen ja hoitaminen ovat monen pienen tytön lempi puuhaa. Moni pieni tyttö toivoo nukenvaunuja joissa saisi omaa nukkeaan työnnellä.

Vinkki 5: Lautapelit

Leikki-iässä lapset alkavat ymmärtää jo erilasten pelien sääntöjä. Lautapelien avulla on helppoa opetella erilaisia asioita kuten laskemista tai värejä. Lisäksi lautapelejä pelaamalla opetellaan sääntöjen noudattamista ja sitä että aina ei voi voittaa, vaikka haluaisikin.