Ihanat äitiysvaatteet

06.03.2020

Teksti sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä.

Raskauden edetessä suurinosa huomaa että farkun napit eivät enää mene kiinni ja paidan helmakin alkaa nousta liian ylös. Siinä vaiheessa on aika alkaa tutkia äitiysvaatteiden valikoimaa.

Äitiysvaatteiden tullessa ajankohtaisiksi moni pohtii paljonko niihin kannattaa panostaa rahallisesti? Raskausaika kestää kokonaisuudessaan noin yhdeksän kuukautta, mutta äitiysvaatteiden käyttöaika on yleensä kuitenkin lyhyempi. Ensimmäisen kolmanneksen aikana harva kokee tarvetta vielä äitiysvaatteille.

Paljonko siis panostaa rahaa äitiysvaatteisiin joiden käyttöaika on todennäköisesti vain joitakin kuukausia? Ehkä rahan sijaan kannattaa pohtia että osaa sellaisia vaatekappaleita joita on helppo yhdistellä keskenään. Vaatteiden määrän ei tarvitse olla suuri, jos vaatteista löytyy perusvaatteita joita on helppo yhdistellä keskenään.

Helposti yhdisteltävät vaatteet

*Lindexin äitiysvaatevalikoima sisältää helposti keskenään yhdisteltäviä vaatteita. Vaatteet ovat perusvaatteita joita on helppo yhdistää keskenään toimiviksi asukokonaisuuksiksi. Paidoissa väreinä on tarjolla valkoista, mustaa ja vaaleanpunaista. Hihan pituuksiakin on tarjolla pitkistä hihoista aina toppimallisiin hihoihin asti.

Ensimmäisenä moni odottaja alkaa tuskastella farkkujen kanssa, kun ennen raskautta käytetyt farkut eivät enää istukaan. Lindexin valikoimassa on tähän ongelmaan oiva ratkaisu nimittäin *MOM Super Soft farkut. Nämä ihanat äitiysfarkut on saatavilla kahdessa eri sinisen sävyssä.

Lindexin äitiysvaatevalikoimasta löytyy lisäksi mustan värisenä legginsit, Slim high waist housut ja trikoohousut. Mustan värin ehdoton etu on että sitä on helppo yhdistää muihin väreihin.

Kesällä moni odottaja kaipaa kesävaatteita, koska erityisesti raskauden loppupuolella helteet voivat olla tuskaisat odottajalle. Lindex tarjoaa kesäodottajille valikoiman simppeleitä kesävaatteita helpottamaan odottajan oloa helteillä. Valikoimasta löydät hameen, mekon ja shortsit.

Erityisesti musta *kynähame sopii hyvin esimerkiksi hienompiinkin tilaisuuksiin mallinsa vuoksi. Mustan värin kaveriksi on helppo yhdistää musta, valkoinen tai vaaleanpunainen *pusero riippuen tilaisuuden luonteesta.

Tarvitaanko äitiysvaatteita?

Moni pohtii kannattaako äitiysvaatteisiin sijoittaa rahaa? Kyseessä on muutaman kuukauden mittainen aika jolloin vaatteille voisi olla käyttöä. Voiko ilman äitiysvaatteita pärjätä?

Perhekuplan bloggaaja Ulla otti aiheeseen kantaa omassa blogissaan otsikolla: Missä mun äitiysvaatteet on?!

Toisaalta moni näkee odotusajan tuoman vatsan kasvun oivana tilaisuutena suunnata vaatekaupoille uusia vaatteita ostamaan! Lindexin edulliset ja simppelit äitiysvaatteet ovat hyvä vaihtoehto odottajalle joka haluaa ostaa uusia äitiysvaatteita.