Huipputuotteet vauvan ruokailuun

03.02.2021

*Sisältää mainoslinkkejä*

Ruokailuhetket ovat uuden oppimistä pienelle vauvalle. Esittelemme tässä tekstissä muutamia tärkeitä asioita hyvän ruokailuhetken luomiseksi. Esittelyssä syöttötuolit, pöytätabletit ja ruokalaput.

Syöttötuolin valinta

Ruokailun aloittamisessa vauvan kanssa tärkeää on löytää vauvalle sopiva syöttötuoli. Jollyroomin valikoimasta löydät syöttötuolin lapsesi ruokailuhetkiin. Valikoiman syöttötuolit ovat tukevia ja turvallisia. Lisäksi tuoleja on saatavilla useissa eri väreissä. Valikoimaan kuuluu eri materiaaleista tehtyjä tuoleja sekä tuoleja jotka kasvavat kätevästi lapsesi kasvun mukana.

Esittelemme nyt tarkemmin kaksi erilaista syöttötuolia Jollyroomin valikoimasta. 

BabyDan Danstolen Syöttötuoli

*BabyDanin syöttötuoli on valittu parhaaksi edulliseksi syöttötuoliksi ruotsalaisella Bäst-i-test -sivustolla 2018. Syöttötuoli on ollut markkinoilla ja usean vuoden ajan. 

Syöttötuolia käytetään turvakaaren kanssa kuuden kuukauden iästä kahteen ikävuoteen saakka. Tämän jälkeen tuolia voidaan käyttää ilman turvakaarta. Turvakaari on helppo kiinnittää ilman työkaluja helpon pikakiinnityksen avulla. 

Syöttötuolia on saatavilla useassa eri värissä. Istuinpehmusteen tähän syöttötuoliin voit ostaa *mustana tai *beigenä

Syöttötuoli ilman pehmustetta maksaa 87-108euroa riippuen valitsemastasi väristä. Pehmusteen kanssa syöttötuoli maksaa 113,90-119,90euroa. Hinta riippuu pehmusteen väristä. 

Joie Mimzy Snacker Syöttötuoli

*Joie Mimzy Snacker syöttötuoli on voittanut hopeaa Iso-Britanniassa vuonna 2013, Mother Baby Awards- kilpailussa. 

Syöttötuoli on turvallinen, kätevä ja mukava. Tuolin viisipistevaljaat huolehtivat turvallisuudesta. Lisäksi tuolin saa laskettua makuuasentoon. Selkänojaa voi säätää kolmeen eri asentoon. 

Syöttötuolin tarjotin on irrotettava joten se on helppo pestä. Lisäksi tuolin pehmuste on likaa hylkivä joten sen putsaaminen onnistuu myös helposti. 

Tuolin saa taitettua kokoon yhdellä kädellä. Tuolia voidaan käyttää puolenvuoden iästä aina siihen saakka kun lapsi painaa 15kiloa. 

Tuolia on saatavilla kahdella eri kuosilla: 
*Joie Mimzy Snacker Syöttötuoli Logan 69,90€.
*Joie Mimzy Snacker Syöttötuoli Alphabet 89,90€. 

Tabletit ja Ruokalaput

*Pöytätablettien avulla vauvan tai taaperon ruokailusta tulee helpompaa ja siistimpää. Alustat ovat liukumattomia ja erittäin helppoja putsata. Jollyroomin valikoimasta löydät paljon erilaisia alustoja useissa eri väreissä. 

*Ruokalaput ovat toinen tärkeä osa siistimpää ruokailuhetkeä. Ruokalappuja on tarjolla monenlaisia. Ruokalappu voi olla kankainen, muovinen tai pitkähihainen paita. Erityisesti sormiruokailijalle sopii paidan mallinen ruokalappu, koska se suojaa vaatteita erinomaisesti.