Heini: Heiblondi- blogi

22.04.2020
Viime viikolla alkoi meidän bloggaajien esittelyt täällä meidän nettisivujen puolella. Nyt on aika esitellä meidän toinen bloggaajamme Heini joka kirjoittaa Heiblondi- blogia.

Kuka Heini on?

Heini on 25-vuotias pienen tytön äiti Oulun seudulta. Lisäksi Heinin perheeseen odotetaan vauvaa syntyväksi elokuussa. Heini työskentelee varhaiskasvatuksessa lastentarhanopettajana ja on koulutukseltaan sosionomi.

Heiblondi- blogi

Heiblondi- blogi on perustettu vuonna 2018. Blogi keskittyy perheen arkeen, raskauteen, matkusteluun, unelmointiin ja haaveiluun. Heinin perheellä on alkamassa myös omakotitalon rakennus projekti joten siitäkin varmasti blogissa tullaan tulevaisuudessa kuulemaan.

Heinin vastaukset

1.) Mikä on äitiydessä parasta?
Se tunne kuinka sydän pakahtuu ja kyyneleet nousee silmiin useita kertoja päivässä ihan vain siitä, kun katsot sun omaa lasta leikkimässä tai oppimassa jotain uutta. Äitinä oon saanu aikaan jotain niin ihmeellistä, ihanaa, täyttä kultaa, mun oman lapsen, kenestä voin olla ylpeä ihan aina joka tilanteessa. Oli päivä millainen tahansa, saan aina rakastaa tuota pientä ja mua rakastetaan aina takaisin. Oon etuoikeutettu kun saan seurata tuon pienen elämän kasvua joka ikinen päivä. Äitiys on mulle elämän suurin ja tärkein asia <3

2.) Mikä sinut on yllättänyt eniten äitiydessä?
Tiesin aina haluavani äidiksi ja odotin sitä että saan oman lapsen ketä rakastaa. Sitä ei silti osannut ikinä edes kuvitella, kuinka suurta ja liikuttavaa se rakkaus omaa lasta kohtaan tulee olemaan! En koskaan aikonut olla äiti, joka jää liikaa siihen äitiyskuplaan ja unohtaa muun elämän. Oon kuitenkin yllättäny itseni siinä, et oonkin ollut (ja oon edelleen) tosi kiinni lapsessani. Ihan omasta tahdosta.

3.) Mikä on bloggaamisessa parasta?
Kirjoittaminen on aina ollut mulle keino purkaa itteeni ja tuoda ajatuksiani esiin. Bloggaan siksi, et toivon pystyväni tarjoamaan ihmisille vertaistukea ja ehkä onnistun herättämään keskustelua mulle tärkeistä aiheista. Mut ihan parasta bloggaamisessa on ihan vain se et mä nautin siitä ja saan tuotua itseäni esiin tekstin ja kuvien avulla. Kirjoitan mun omasta elämästä ja arjesta, mikä voisi olla sen läheisempi aihe.

4.) Mikä sinut on yllättänyt blogimaailmassa?
Ihmisten tarve purkaa omaa ahditusta ja katkeruutta bloggaajiin, useimmiten vielä nimettömänä. Ei tämä sinänsä yllättävänä asiana ole tullut, mutta jaksan silti ihmetellä tätä.

5.) Mikä on parasta Perhekuplassa?
Meillä on huikee yhteisö huikeita tyyppejä, jotka tsempataan toinen toisiamme vaikka kaikilla on oma tapa tehdä blogia ja somea. Tää homma ois välillä tosi yksinäistä ilman tätä porukkaa.

6.) Mitä haluaisit sanoa seuraajillesi?
Kiitos siitä että olette <3

Seuraa Heiniä ja Heiblondi- blogia:

Blogi
Instagram