Haluaisitko juuri sinä lähteä yhteistyöhön meidän kanssa?

20.02.2021

Haluaisitko juuri sinä tai teidän yritys lähteä tekemään yhteistyötä Perhekuplan kanssa? Tässä julkaisussa kerromme miksi yhteistyö meidän kanssa kannattaa, miten yhteistyötä voidaan toteuttaa ja kerromme myös jo tekemistämme yhteistyö kampanjoista. 

Yhteistyölle on erilaisia vaihtoehtoja

Perhekuplan kanssa yhteistyön toteuttamiseen on paljon erilaisia mahdollisuuksia. Yhteistyötä voidaan toteuttaa Perhekuplan omissa somekanavissa tai sitten yhteisömme bloggaajien kautta. 

Perhekuplan ehdoton vahvuus on laaja bloggaajaporukka, johon kuuluu paljon erilaisia bloggaajia. Yhteensä meillä on 14 erilaista bloggaaja yhteisössämme. Bloggaajat on joettu kahteen eri ryhmään: bloggaajiin ja instabloggaajiin. 

Bloggaajillamme on somen lisäksi blogi jota he päivittävät. Instabloggaajat sen sijaan tuottavat kaiken sisältönsä instagramiin. 

Jokainen yhteityö on uniikki kokonaisuus

Yhteistyön suunnittelussa uskomme vuoropuheluun. Tavoitteena on löytää yhteistyömuoto, joka palvelee parhaiten molempia yhteistyön osapuolia. Bloggaajiemme blogit ja tilit käsittelevät pitkälti vanhemmuutta ja lapsiperhe-elämää joten teemme erityisen mielellämme näihin teemoihin sopivia yhteistöitä. Bloggaajamme tekevät myös muihin teemoihin kuuluvia yhteistöitä, jos ne sopivat heidän arvoihinsa ja teemoihin. 

Jokainen yhteistyö suunnitellaan erikseen eli jokainen yhteistyö on yksityiskohtineen uniikki kokonaisuus. 

Ei piilomainonnalle

Perhekupla ja yhteisön bloggaajat huolehtivat aina yhteistöihin asianmukaiset merkinnät. Emme ikinä tee yhteistyötä piilomainontana, vaan huolehdimme että julkaisun tai tekstin lukija tietää että julkaisu on tehty yhteistyönä. Piilomainonta on laitonta ja sen vuoksi kiinnitämmekin erityistä huomiota oikeanlaisiin yhteistyö merkintöihin. 

Bloggaaja ansaitsee palkan tekemästään työstä

Yhteistyötä tehdessä on tärkeää pohtia myös yhteistyön hintaa. Jokaisen yhteistyön kohdalla hinnoittelu tehdään erikseen. Hintaan vaikuttavia tekijöitä on esimerkiksi yhteistyön laajuus, yhteistyössä olevan tuotteen/palvelu arvo ja yhteistyön toteuttavan bloggaajan saavutettavuusluvut. 

Neuvottelemme jokaisen yhteistyön ja yhteistyökumppanin kohdalla hinnan erikseen. 

Haluaisitko tehdä yhteistyötä meidän kanssa?

Jos olet kiinnostunut lähtemään yhteistyöhön Perhekuplan kanssa laita meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Voit myös halutessasi laittaa meille sähköpostia: perhekupla@gmail.com 

Millaisia yhteistöitä olemme tehneet?

Olemme vuosien aikana tehneet yhteistyötä useiden eri yritysten kanssa. Laitamme alle muutamia esimerkkejä toteuttamistamme yhteistöistä.