FitMama- Valmennus kaikille äideille

24.03.2021

*Sisältää mainoslinkkejä*

Jokainen meistä on varmasti kuullut sanonnan: "Kun äiti voi hyvin, koko perhe voi paremmin." FitMama valmennus antaa sinulle ohjeet joita noudattamalla voit varmasti parantaa omaa hyvinvointiasi terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla. 


Startti 15.4.2021
kesto: 6viikkoa
hinta 59€

Kenelle valmennus sopii? 

*FitMama valmennus sopii kaikille äideille. Voit osallistua valmennukseen kun vauvasi syntymästä on kulunut vähintään 3-4 kuukautta ja koet olevasi täysin palautunut synnytyksestä. 

Huomioithan että vaikka olisit raskaana tai vauvasi olisi jo vanhmepi, voit siitä huolimatta lähteä mukaan valmennukseen. 

Sopiiko valmennus imettävälle äidille? 

Voit osallistua valmennukseen vaikka imettäisit. Imettäjille on valmennuksessa oma ruokavalio, missä on huomioitu erityisesti imetyksestä johtuva lisäenergian tarve. Ruokavalio on monipuolinen ja helposti muokattava. Vaikka sinulla olisi imetyksestä johtuvia ruoka-ainerajoituksia löydät varmasti sopivat vaihtoehdot ruoka-ainepankista. 

Odottaja myös sinä voit osallistua!

Valmennukseen voi osallistua myös raskaana ollessa. Vauvaa odottaessa on hyvä pitää huolta ruokavaliosta sekä harjoittaa lihaksia. *FitMaman ruokavaliota voi noudattaa myös raskauden aikana ja harjoituksissa on otettu huomioon raskausvatsan tuomat rajoitteet. 

Mistä ruokavalio koostuu?

*FitMama valmennuksen aikana syödään terveellistä perusruokaa. Ruoan valmistus on helppoa ja se tehdään samoista aineksista joita muukin perhe syö. 

Ohjeet ovat yksinkertaiset ja ruokavalio monipuolinen. Kun syöt terveellistä perusruokaa kiinteydyt ja rasva palaa. Ruoka jota valmennuksessa syödään on sellaista jota elimistösi tarvitsee voidakseen hyvin. 

Millaisia FitMaman treenit ovat? 

Valmennuksen kaikki treenit voit suorittaa kotona. Valmennuksen treenit ovat monipuolisia videolla ohjattuja treenejä. Valmennuksen treenit ovat nopeita joten ehdit varmasti tehdä ne vaikka aikasi olisikin kortilla! 

Valmennuksessa on huomioitu koko kehon lihasryhmät. Lisäksi valmennuksessa on erilliset treenivideot lantionpohjanlihasten treeniin. Treeneissä huomioidaan raskausaika ja vatsalihasten erkauma. 

Valmentajat kulkevat mukanasi koko valmennuksen

Valmentajina *FitMama valmennuksessa toimivat Maija Kiljunen fysioterapeutti ja Heini Rentto liikuntaneuvoja ja personal trainer. Kysymys- ja vastauspalstalla voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita valmentajilta koko valmennuksen ajan. Lisäksi suljetussa facebook- ryhmässä pääsen keskustelemaan muiden valmennuksessa mukana olevien kanssa.