Fanni opettaa tunnetaitoja

08.03.2020

Teksti sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkitty *-merkillä.

Fanni- kirjasarja on 3-6-vuotiaille lapsille tarkoitettu kirjasarja jonka tavoitteena on opettaa lapselle tunnetaitoja ikätasolle sopivalla tavalla. Kirjojen tavoitteena on edetä askel askeleelta uusien tunnetaitojen oppimisen kanssa.

Kaikissa sarjan kirjoissa on satu lapsen kanssa luettavaksi. Lisäksi kirjassa on tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kotona tai päiväkodissa. Sadun ja tehtävien avulla lapsi oppii tunnistamaan tunteita ja käsittelemään niitä.

Kirjasarjaa on julkaistu jo kolmen kirjan verran. Julkaistuja kirjoja ovat: *Fanni ja suuri tunnemöykky, *Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari ja *Fanni ja rento laiskiainen.

Kirjat ovat kirjoittaneet Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston. He ovat psykologeja jotka ovat erikoistukeet lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen. Julia ja Heidi ylläpitävät FamilyBoost- verkkosivusto ja he ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. Kirjat on kuvittanut Linnea Bellamine.