Elisa Kirja piristää koronan keskellä!

16.03.2020
*Sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty *-merkillä.


Viime päivien ehdottomasti uutisoiduin aihe on ollut koronavirusepidemia! Nyt kun Suomessa on linjattu että  vanhempien täytyy suosia etätyötä ja lapsetkin olisi hyvä pitää mahdollisuuksien mukaan kotona päivähoidosta ja koulusta, on hyvä pohtia miten aikaa kuluttaisi. Kirjastot, museot ja teatterit ovat kiinni. Harrastustoiminta on täysin pysähdyksissä koko maassa. Yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

Korvaa kirjasto Elisa Kirjalla!

Kuten mainittua kirjastot on määrätty suljettavaksi kuukauden ajaksi. Et siis voi mennä kirjastoon hakemaan lukemista ajan kuluksi. *Elisa Kirja on kuitenkin oiva ratkaisu tähän tilanteeseen! Elisa Kirjasta löydät laajan valikoiman erilaisia e-kirjoja ja äänikirjoja mm. dekkareita, elämänkertoja ja kaunokirjallisuutta. Lisäksi valikoimasta löytyy e-kirjoja ja äänikirjoja myös lapsille ja nuorille.

Osta kirja kerrallaan tai tee kuukausitilaus

Elisa Kirjassa voit ostaa e-kirjoja tai äänikirjoja yksitellen. Voit valita ne kirjat jotka haluat lukea tai kuunnella ja ostaa ne itsellesi. E-kirjojen ja äänikirjojen hinnat ovat noin 4,90€-14,90€/kpl.

*Kuukausitilauksen tehdessä saat ensin 2viikon kokeilujakson ilmaiseksi. Tämän jälkeen kuukausitilaus maksaa 8,90€/kk. Kun olet tilannut Elisa Kirja kuukausitilauksen saat kuukausittain tilillesi kaksi krediittiä. Krediiteillä pystyt lunastamaan e-kirjoja ja äänikirjoja kuukausitilauksen valikoimasta. Kuukausitilauksen valikoimaan kuuluvat kirjat voit lunastaa yhdellä krediitillä per kirja. Sinun ei tarvitse käyttää krediittejä heti vaan voit kerryttää niitä tilillesi jopa 10 kredtittiä ja käyttää ne sitten kun sinulle sopii. Huomioi että lunastamasi kirjat säilyvät käytössäsi vaikka päättäisitkin lopettaa tilauksen.