Instabloggaajat

Isikin osaa!- tilin takaa löytyy 26vuotias Eetu Hakkinen. Eetun arkea rytmittää arki pienen pojan isänä ja työ sairaanhoitajana. Isikin osaa!- tilin teemoja ovat perhe-elämä, isyys, miehen elämä, ajatukset ja parisuhde. Tätä kaikkea ja paljon muuta pääset seuraamaan Isikin osaa- tilillä huumorilla höystettynä. 

@isikinosaa

Janiika on 30vuotias kahden pienen pojan onnellinen yksinhuoltaja äiti. Janiikan pojat ovat syntyneet vuosina 2016 ja 2019. Janiikan tilillä opetellaan mielen taitoja, eletään lapsiperhearkea ja kahlataan allergiamaailmassa. Janiika kuvaa itseään keskeneräiseksi, mutta kiitolliseksi äidiksi. 

@janiikafannii

Jonne on 32vuotias kahden pienen tytön isä. Tyttäret ovat syntyneet vuosina 2017 ja 2019. Jonnen tilillä perhearkea, opiskelua lähihoitajaksi ja työskentelyä kaupassa. Ruoanlaitto on yksi Jonnen lempi puuhista ja välillä tilillä päästäänkin ihailemaan Jonnen kokkauksia. 

@jonnetaipale

Juuso on 30 vuotias kahden tytön isä Oulusta. Juuson tilillä myös ajatuksia työskentelystä varhaiskasvatuksessa miehen näkökulmasta. Lisäksi tilillä tyyliä, maastopyöräilyä ja eräilyä.

@jphaapaniemi

Kotimaalla_-tilin takaa löytyy Essi. Essi on 27vuotias kahden lapsen äiti. Perheen lapset ovat syntyneet vuosina 2017 ja 2019 lisäksi perheeseen odotetaan vauvaa syntyväksi kesällä 2021. Tilillä seurataan lapsiperheen arkea maalla ja odotellaan kovasti vauvaa kesällä syntyväksi. 

@kotimaalla_

Mari on 30vuotias kahden lapsen äiti Vaasasta. Marin esikoinen on jo reipas kahdeksan vuotias poika. Marin kuopus on syntynyt toukokuussa 2020. Marin tilillä pääset seuraamaan rehellistä perhearkea ruuhkavuosien keskellä. 

@mariperkio 

Tornadoblogi- tilin takaa löytyy 34vuotias neljän lapsen äiti Sini Vaasasta. Sinin tilillä pääset seuraamaan miten selvitä arjesta neljän pienen lapsen kanssa ja sen tuomista tilanteista huumorin kanssa. 

@tornadoblogi

Unelmien elämistä- tilin takaa löytyy 36vuotias Ulla Etelä-Pohjanmaalta. Ullan perheeseen kuuluu kuusi lasta. Perheen vanhin lapsi on syntynyt vuonna 2007 ja nuorin kesällä 2020. Ullan tilillä suurperheen arkea, kirppistelyä ja sisustelua. 

@unelmienelamista

Vuodenaiti on yhden lapsen säätäjä-äiti Helsingistä. Hän kirjoittelee pääosin perhearjesta, vastuullisesta muodista, univelasta ja esittelee siinä sivussa miehensä kokkauksia. Vuodenaiti on esteetikko ja blogi on visuaalinen päiväkirja kaikesta kauniista ja hänelle rakkaasta. 

@vuodenaiti

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.