Instabloggaajat

Heini on kahden lapsen äiti Kempeleestä. Heinin lapset ovat syntyneet vuosina 2019 ja 2020. Heinin tilillä pääset seuraamaan vauva- ja taaperoarkea. Heinin tilillä tarjolla myös vertaistukea muille pienten lasten vanhemmille. 


Jonne on 32vuotias kahden pienen tytön isä. Tyttäret ovat syntyneet vuosina 2017 ja 2019. Jonnen tilillä perhearkea, opiskelua lähihoitajaksi ja työskentelyä kaupassa. Ruoanlaitto on yksi Jonnen lempi puuhista ja välillä tilillä päästäänkin ihailemaan Jonnen kokkauksia.

Mari on 30vuotias kahden lapsen äiti Vaasasta. Marin esikoinen on jo reipas kahdeksan vuotias poika. Marin kuopus on syntynyt toukokuussa 2020. Marin tilillä pääset seuraamaan rehellistä perhearkea ruuhkavuosien keskellä.

Vuodenaiti on yhden lapsen säätäjä-äiti Helsingistä. Hän kirjoittelee pääosin perhearjesta, vastuullisesta muodista, univelasta ja esittelee siinä sivussa miehensä kokkauksia. Vuodenaiti on esteetikko ja blogi on visuaalinen päiväkirja kaikesta kauniista ja hänelle rakkaasta.

Isikin osaa!- tilin takaa löytyy 26vuotias Eetu Hakkinen. Eetun arkea rytmittää arki pienen pojan isänä ja työ sairaanhoitajana. Isikin osaa!- tilin teemoja ovat perhe-elämä, isyys, miehen elämä, ajatukset ja parisuhde. Tätä kaikkea ja paljon muuta pääset seuraamaan Isikin osaa- tilillä huumorilla höystettynä.

Kokin poikanen tilin takaa löytyy Tuomas. Tilillä seurataan nuoren isän arkea taaperon kanssa. Tuomaksen poika on syntynyt lokakuussa 2019 ja Tuomas on hoitovapaalla pojan kanssa tällä hetkellä. 


Unelmien elämistä- tilin takaa löytyy 36vuotias Ulla Etelä-Pohjanmaalta. Ullan perheeseen kuuluu kuusi lasta. Perheen vanhin lapsi on syntynyt vuonna 2007 ja nuorin kesällä 2020. Ullan tilillä suurperheen arkea, kirppistelyä ja sisustelua.

Janiika on 30vuotias kahden pienen pojan onnellinen yksinhuoltaja äiti. Janiikan pojat ovat syntyneet vuosina 2016 ja 2019. Janiikan tilillä opetellaan mielen taitoja, eletään lapsiperhearkea ja kahlataan allergiamaailmassa. Janiika kuvaa itseään keskeneräiseksi, mutta kiitolliseksi äidiksi.

Kotimaalla_-tilin takaa löytyy Essi. Essi on 27vuotias kahden lapsen äiti. Perheen lapset ovat syntyneet vuosina 2017 ja 2019 lisäksi perheeseen odotetaan vauvaa syntyväksi kesällä 2021. Tilillä seurataan lapsiperheen arkea maalla ja odotellaan kovasti vauvaa kesällä syntyväksi.

Valtteri on 28-vuotias uutukainen isä Vantaalta. Esikoistyttö syntyi helmikuussa 2021. Valtterin instagram-tilin perimmäisenä tarkoituksena on käydä läpi kaikki tuoreen isän tuntemukset hyvässä ja pahassa. Tililtä löytyykin siis pääasiassa perhearkea ja siihen liittyviä kommelluksia!

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.