Bloggaajat

 Heiblondi -blogia kirjoittaa 26 vuotias Heini Kempeleestä. Heini on kahden pienen lapsen äiti. Heinin lapset ovat syntyneet vuosina 2019 ja 2020. Blogissa keskitytään perhe-elämään pienten lasten kanssa ja unelmointiin. 

@heiblondi

Heininleikit -blogia kirjoittaa 30vuotias yhden  vuonna 2019 syntyneen tytön äiti Heini. Heini on ammatiltaan lasten toimintaterapeutti. Blogissaan Heini kirjoittaa  lapsista, lapsellisista jutuista ja vanhemmuudesta. Heinin intohimona ovat terapialelut ja lastenvaatteet. 

@heininleikit

Isi alakynnessä? -blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen Niko. Nikon perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi pientä tytärtä jotka ovat syntyneet vuosina 2018 ja 2020. Nikon blogissa pääset seuraamaan perhe-elämää isän näkökulmasta. 

@nikoparssinen

Kokin poikanen -blogia kirjoittaa reilu parikymppinen Tuomas. Tuomas on elokuussa 2019 syntyneen pienen pojan isä, joka on hoitovapaalla poikansa kanssa. Tuomaksen blogissa pääset lukemaan nuoren isän ajatuksia perhe-elämästä. 

@kokinpoikanen

Kotona ja kaupungilla -blogia kirjoittaa 39vuotias Katri Turusta. Katrin blogissa pääset tutustumaan erilaisiin matkailu- ja retkeily kohteisiin. Lisäksi blogissa erilaisia askarteluvinkkejä lapsen kanssa toteutettavaksi. 

@kotonajakaupungillaPäivän kakkaroita -blogia kirjoittaa 29vuotias Oona Oulusta. Oonan perheeseen kuuluu mies ja maaliskuussa 2020 syntynyt tytär. Oonan blogi on perheblogi jossa vertaistukea sanoja säästelemättä. 

@paivan_kakkaroita

Loghousemama on blogi ruuhkavuosien tasapainoilusta kolmen lapsen kanssa, adoptiosta, hirsitalosta ja rakkaudesta sisustukseen. Kirjoittaja Carolina on 34v. kolmen lapsen äiti ja luokanopettaja. Uraputkesta kotiäidiksi hypänneen Carolinan blogi avaa oven hirsitalon sisään karuselliin, jota pyörittävät vanhempien lisäksi v. 2010, 2012 ja 2019 syntyneet lapset.

@loghousemama

Äijä-äiti -blogia kirjoittaa musiikkia tekevä kahden lapsen äiti Meri-Maaria. Perheeseen kuuluvat lisäksi jääkiekkovalmentajana työskenteleva isä ja suuriegoinen Pasi-koira. Lapset ovat syntyneet vuosina 2018 ja 2020. Meri-Maaria kirjoittaa blogissaan perheen arjesta kaikkine rosoineen ja kommeluksineen.

@aija_aiti

Haluatko tehdä yhteistyötä?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Haluaisitko sinä Perhekuplan bloggaajaksi?

Onko sinulla perhe- tai lifestyle aiheinen blogi?
Haluaisitko päästä osaksi yhteisöämme?
Lähetä meille sähköpostia niin kerromme lisää kuinka juuri sinusta voi
tulla Perhekuplan bloggaaja!

Email: perhekupla@gmail.com