Blogit


Kolmekymppisen turkulaisäidin blogi (kaupunkilaistunut maalaistyttö), joka käsittelee perhe-elämää, arkea ja juhlaa, pienen taaperon kanssa vietettyä (laatu)aikaa ja vähän kaikkea mitä elämäämme milloinkin kuuluu (matkailua, ruokaa, sisustamista, mökkeilyä, askartelua/diy) ja muuta hömppää. Lisäkseni perheeseemme kuuluu mieheni ja taaperoikäinen lapsemme (10/14). 

Askeleita perheenä

Blogia kirjoittelee 27-vuotias kahden lapsen (Tobias 2/13 ja Liljah 4/16) äiti ja yhden miehen vaimo. Kirjoittelen tavallisesta perhearjesta iloineen ja suruineen. Remontoidaan, sisustetaan, shoppaillaan ja rakastetaan. Tavallista tai tavallisuudesta poikkeavaa nuoren perheen elämää. Mukana jaloissa pyörimässä kaksi koiraa (Bella ja Eddie), kaksi kania (Nipa ja Tikru) ja kissanpentu Lumi.

MoMo

MoMo on katsaus meidän perheen monikulttuuriseen monikkoarkeen.
Minun tieni vei aikanaan opiskelujen kautta työharjoitteluun Gambiaan ja sieltä mukaan tarttui monien kokemuksien lisäksi isämies. Mannerten välisen kaukosuhteen ja pitkän oleskelulupaprosessin jälkeen isämies kotiutui Suomeen syksyllä 2014. Lopullisesti elämä muuttui tammikuussa 2015 kun alkuraskauden ultrassa näkyikin kaksi sykkivää sydäntä. Monikkoarkea on eletty nyt pari vuotta ja koko ajan opitaan uutta. Blogi on täynnä kommelluksia meidän arjesta, perheen yhdessä tekemiä reissuja sekä minun intohimojani eli ruoanlaittoa ja leipomista. Kaikkea tätä maustaa monikulttuurisuus ja blogissa paljon vilahtelee myös Gambia, meidän perheen toinen kotimaa.

Kolmen lapsen kaaos

Blogin takana 20-vuotias kolmen lapsen äiti. Äiti, joka on hulluna lastenvaatteisiin, sekä armoton suklaaholisti. Äiti, joka ei ole täydellinen jälkikasvunsa kasvattaja, mutta onko täydellistä ja virheetöntä vanhempaa olemassakaan?

Kat von Yvon

Tätä blogia kirjoittelee 25 -vuotias nainen, Satakunnan Kankaanpäästä. Asuu avoliitossa ja toimii kotiäitinä, samalla nettilukiossa opiskellen. Etsii itseään ja tyyliään, pohtii arkisia ja ajankohtaisia asioita. Ikuinen laihduttaja ja mieletön kenkäfriikki. Noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja soveltaakin erilaisia reseptejä ruokavalioon sopiviksi.
Poika 11/14
Tyttö 05/17

Erityisen isi

Tänne kirjoittaa hämeenlinnalainen kahden lapsen (06/2008 ja 08/2011) vuorotöitä tekevä iskä. Perheeseen kuuluu myös äiti ja 2 kissaa. Vanhempi pojista on erityislapsi.Blogissani kerron erityisesti mistä itse saan virtaa ja jaksamista.

Unelmien elämistä

Blogia kirjoittele 33-vuotias viiden lapsen ylpeä äiti ja yhden miehen onnellinen vaimo. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.Tätä kaikkea suurella sydämellä ja hymy huulilla.Välilä kaipaillaan vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisi kaikki mielessä olevat projektit toteuttaa.

Askeleita isyyteen

Blogia kirjoittaa n. 40 -vuotias insinöörimies. Järki-ihminen ja usein väärässä. Perheeseen kuuluu avovaimo, jonka kanssa odotamme vauvaa saapuvaksi elokuulla 2018. Blogi käsittelee isäksi tuloa, parisuhdetta, raskautta ja muita elämän suuria ja pieniä asioita. Kevyiden aiheiden lomassa pohditaan välillä syvempiäkin.

Lapsen tyhjä lautanen

Blogi pitää 29 -vuotias kahden moniallergikko lapsen äiti. Pojalle 01/17 sopii noin 20 ruoka-ainetta ja tytölle 05/17 sopii 5 ruoka-ainetta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Blogi sisältää kurkkauksen meidän elämään ja myös käytännön vinkkejä allergiaelämän helpottamiseen. Samalla toivon, että voin tuoda enemmän esille allergiatietoutta niille, joille tämä elämä on vieras. Se ei ole "vain" allergiaa. Allergiaperheen elämä pyörii ruoan ja oireiden ympärillä ja se on erittäin raskasta, vie yöunet, mielenterveyden, rahat ja mahdollisesti myös parisuhteen.

Blogia kirjoittaa kovaa vauhtia kohti neljääkymmentä lähestyvä yhden 2015 syntyneen poikalapsen äiti. Blogissa seurataan Helsingissä asuvan kolme henkisen perheemme arkea ja juhlaa. Mukaan mahtuu kulttuuria, urheilua, remonttia, aivotuksia ja äidin omaa aikaa. Tervetuloa Hima Saimin matkaan!

Blogia kirjoittaa 25-vuotias kahden pienen pojan(Onni 2/16 & Oiva 10/17) äiti Helsingistä. Fiilistellään lastenvaatteita ja jaetaan positiivista mieltä. Blogissa keskitytään lapsiperhearkeen, siihen mitä se rehellisesti on. Lisäksi pohditaan äitiyttä ja äidiksi kasvamista. Menossa ovat mukana myös kihlattu Eetu ja kaksi englanninbulldoggia.

28-vuotiaan perheenäidin ajatuksia vauva-arjesta ja äitiydestä. Luvassa myös käsitöitä, sisustamista, häähömpötystä ja leivontaa. Meidän huushollissa nukutaan pitkään, leikitään, lauletaan ja iloitaan elämän pienistä asioista. Perheeseen kuuluvat lisäksi mieheni ja esikoisemme Lilja (11/17).

"Päiväkodinsetänä työskentelevä isityyppi jäi vuodeksi hoitovapaalle taaperoikäisen tyttärensä kanssa. Metsäretkiä, nyrkkeilyä, pyöräreissuja ja paljon muuta on luvassa, kun Isityyppi, Tähystäjäprinsessa ja Kersantti Karvatassu tekevät arjesta juhlaa."

Jennailona

Blogia kirjoittaa 22-vuotias äiti ja opiskelija Tampereelta. Blogissa pääsee seuraamaan meidän perheen touhuja, johon kuuluu pieni tyttömme Emma (12/17), mieheni Tomi ja koiramme Noya. Ajatuksia äitiydestä ja vauva-arjesta, sekä päivähoidon aloituksesta alle 1-vuotiaana.