Bloggaajat

Heininleikit -blogia kirjoittaa 30vuotias yhden  vuonna 2019 syntyneen tytön äiti Heini. Heini on ammatiltaan lasten toimintaterapeutti. Blogissaan Heini kirjoittaa  lapsista, lapsellisista jutuista ja vanhemmuudesta. Heinin intohimona ovat terapialelut ja lastenvaatteet. 

@heininleikit

Isi alakynnessä? -blogia kirjoittaa reilu kolmekymppinen Niko. Nikon perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi pientä tytärtä jotka ovat syntyneet vuosina 2018 ja 2020. Nikon blogissa pääset seuraamaan perhe-elämää isän näkökulmasta. 

@nikoparssinen

Kotona ja kaupungilla -blogia kirjoittaa 39vuotias Katri Turusta. Katrin blogissa pääset tutustumaan erilaisiin matkailu- ja retkeily kohteisiin. Lisäksi blogissa erilaisia askarteluvinkkejä lapsen kanssa toteutettavaksi. 

@kotonajakaupungillaLoghousemama on blogi ruuhkavuosien tasapainoilusta kolmen lapsen kanssa, adoptiosta, hirsitalosta ja rakkaudesta sisustukseen. Kirjoittaja Carolina on 34v. kolmen lapsen äiti ja luokanopettaja. Uraputkesta kotiäidiksi hypänneen Carolinan blogi avaa oven hirsitalon sisään karuselliin, jota pyörittävät vanhempien lisäksi v. 2010, 2012 ja 2019 syntyneet lapset.

@loghousemama

Olen Johanna Maria 28 vuotias kahden lapsen äiti. Perheeseemme kuuluu kihlattuni Niko, taapero Fiona ja vauvamme Sebastian sekä kissa Ciara.
Aloin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani ja kirjoittamaan blogia viime vuonna. Blogissani kirjoittelen lapsiperhearjesta, lapsille tehdyistä kirppislöydöistä ja lastenhuoneen sisustuksesta.

@minajalapseni

Riina 28.v Espoosta, kirjoitan perus arjesta neljän lapsen kanssa. Blogissa myös paljon helppoja reseptejä sormiruokailijalle. Lapset syntyneet -13, -16, -18 ja -20.

@neljankimaraÄijä-äiti -blogia kirjoittaa musiikkia tekevä kahden lapsen äiti Meri-Maaria. Perheeseen kuuluvat lisäksi jääkiekkovalmentajana työskenteleva isä ja suuriegoinen Pasi-koira. Lapset ovat syntyneet vuosina 2018 ja 2020. Meri-Maaria kirjoittaa blogissaan perheen arjesta kaikkine rosoineen ja kommeluksineen.

@aija_aiti

Haluatko tehdä yhteistyötä?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Haluaisitko sinä Perhekuplan bloggaajaksi?

Onko sinulla perhe- tai lifestyle aiheinen blogi?
Haluaisitko päästä osaksi yhteisöämme?
Lähetä meille sähköpostia niin kerromme lisää kuinka juuri sinusta voi
tulla Perhekuplan bloggaaja!

Email: perhekupla@gmail.com