Blogit


Kolmekymppisen turkulaisäidin blogi (kaupunkilaistunut maalaistyttö), joka käsittelee perhe-elämää, arkea ja juhlaa, pienen taaperon kanssa vietettyä (laatu)aikaa ja vähän kaikkea mitä elämäämme milloinkin kuuluu (matkailua, ruokaa, sisustamista, mökkeilyä, askartelua/diy) ja muuta hömppää. Lisäkseni perheeseemme kuuluu mieheni ja taaperoikäinen lapsemme (10/14). 

Askeleita

Blogia kirjoittaa 29-vuotias äiti ja vaimo Päijät-Hämeestä. Perheeseen kuuluvat 6/2015 syntynyt esikoinen ja 9/2017 syntynyt vauva. Blogi on kirjoittajalleen paikka purkaa tuntojaan ja tallettaa muistoja raskaus- ja pikkulapsiajoista; täältä löydät arjen kertomuksia, lasten kasvun ihmettelyä sekä äidin haaveiluja ja välillä syvällisempiäkin mietteitä.

Askeleita perheenä

Blogia kirjoittelee 27-vuotias kahden lapsen (Tobias 2/13 ja Liljah 4/16) äiti ja yhden miehen vaimo. Kirjoittelen tavallisesta perhearjesta iloineen ja suruineen. Remontoidaan, sisustetaan, shoppaillaan ja rakastetaan. Tavallista tai tavallisuudesta poikkeavaa nuoren perheen elämää. Mukana jaloissa pyörimässä kaksi koiraa (Bella ja Eddie), kaksi kania (Nipa ja Tikru) ja kissanpentu Lumi.

MoMo

MoMo on katsaus meidän perheen monikulttuuriseen monikkoarkeen.
Minun tieni vei aikanaan opiskelujen kautta työharjoitteluun Gambiaan ja sieltä mukaan tarttui monien kokemuksien lisäksi isämies. Mannerten välisen kaukosuhteen ja pitkän oleskelulupaprosessin jälkeen isämies kotiutui Suomeen syksyllä 2014. Lopullisesti elämä muuttui tammikuussa 2015 kun alkuraskauden ultrassa näkyikin kaksi sykkivää sydäntä. Monikkoarkea on eletty nyt pari vuotta ja koko ajan opitaan uutta. Blogi on täynnä kommelluksia meidän arjesta, perheen yhdessä tekemiä reissuja sekä minun intohimojani eli ruoanlaittoa ja leipomista. Kaikkea tätä maustaa monikulttuurisuus ja blogissa paljon vilahtelee myös Gambia, meidän perheen toinen kotimaa.

Sinä olet aurinko

Blogia kirjoittaa 25-vuotias vegaanista elämäntapaa kohti pyrkivä äiti ja vaimo Pirkanmaalta. Uskon, että ihmisen on hyvä kehittää itseään vähän kokoajan, ja omaksi kehittymispolukseni olen valinnut eläimiä ja luontoa kunnioittavan elämäntavan vaalimisen. Perheemme arkea värittävät kaksi poikaa (2012 ja 2014), tytär (2017) ja aviomies. Mukana vilahtelevat myös perheen lemmikit, japaninpystykorva Jokke ja maatiaiskissa Eemeli. Blogi pitää sisällään aitoa lapsiperhearkea kevyillä tyttöjen jutuilla maustettuna. Vuoden 2017 syksystä alkaen blogi alkaa päivittymään myös vegaanisen/cruelty-free kosmetiikan ja ekologisen ja eettisen muodin parissa.

Kolmen lapsen kaaos

Blogin takana 20-vuotias kolmen lapsen äiti. Äiti, joka on hulluna lastenvaatteisiin, sekä armoton suklaaholisti. Äiti, joka ei ole täydellinen jälkikasvunsa kasvattaja, mutta onko täydellistä ja virheetöntä vanhempaa olemassakaan?

Kat von Yvon

Tätä blogia kirjoittelee 25 -vuotias nainen, Satakunnan Kankaanpäästä. Asuu avoliitossa ja toimii kotiäitinä, samalla nettilukiossa opiskellen. Etsii itseään ja tyyliään, pohtii arkisia ja ajankohtaisia asioita. Ikuinen laihduttaja ja mieletön kenkäfriikki. Noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja soveltaakin erilaisia reseptejä ruokavalioon sopiviksi.
Poika 11/14
Tyttö 05/17

Erityisen isi

Tänne kirjoittaa hämeenlinnalainen kahden lapsen (06/2008 ja 08/2011) vuorotöitä tekevä iskä. Perheeseen kuuluu myös äiti ja 2 kissaa. Vanhempi pojista on erityislapsi.Blogissani kerron erityisesti mistä itse saan virtaa ja jaksamista.

Vauhtihirmun elämää

Tätä blogia kirjoittelee 26v moniallergisen 08/15 syntyneen pojan äiti. Kirjoittelen meidän lapsiperhe-elämästämme, johon oman mausteensa tuo lapsen laajat allergiat.

Unelmien elämistä

Blogia kirjoittele 33-vuotias viiden lapsen ylpeä äiti ja yhden miehen onnellinen vaimo. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.Tätä kaikkea suurella sydämellä ja hymy huulilla.Välilä kaipaillaan vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisi kaikki mielessä olevat projektit toteuttaa.

Askeleita isyyteen

Blogia kirjoittaa n. 40 -vuotias insinöörimies. Järki-ihminen ja usein väärässä. Perheeseen kuuluu avovaimo, jonka kanssa odotamme vauvaa saapuvaksi elokuulla 2018. Blogi käsittelee isäksi tuloa, parisuhdetta, raskautta ja muita elämän suuria ja pieniä asioita. Kevyiden aiheiden lomassa pohditaan välillä syvempiäkin.

Koivulan emäntä

Koivulan emäntä on äiti kolmelle ja vaimo yhdelle. Shoppailu addikti, ikuinen laihduttuja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuan laitto ja leipominen.
Koivulan emäntä -blogissa sisustetaan, laitetaan ruokaa, leivotaan, etsitään hyvää oloa ja innostutaan uusista asioista sekä hurahdetaan lastenvaatteista ja -tarvikkeista. Koivulan emännän tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen hyvä olo, psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti.
Tervetuloa matkaan!