Blogi

Lasten pukeutuminen on aihe joka herättää monenlaista keskustelua. Aihe jakaa myös paljon erityisesti äitejä eri ryhmiin. Monesti asetetaan vastakkain merkkivaatteet ja markettien vaatteet.

Nyt on aika taas jatkaa bloggaajien esittelyjä täällä nettisivujen puolella. Esittely vuorossa on tällä kertaa Ulla, joka kirjoittaa Unelmien elämistä- blogia.

Onko sinulla blogi jonka pääteemoina ovat perhe- ja lifestyle? Haluaisitko osaksi bloggaajaporukkaa jossa bloggaajien kesken on hyvä yhteishenki ja yhdessä suunnitellaan yhteisön toimintaa? Perhekuplassa bloggaajat osallistuvat suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Viime viikolla alkoi meidän bloggaajien esittelyt täällä meidän nettisivujen puolella. Nyt on aika esitellä meidän toinen bloggaajamme Heini joka kirjoittaa Heiblondi- blogia.

Vanhemmaksi tuleminen tuo mukanaan monenlaisia paineita. Yhteiskunnassa on olemassa tiettyjä asioita jotka luovat paineita vanhemmuudelle. Joskus eri perheiden vanhemmat alkavat jopa kilpailla siitä kumpi on parempi vanhempi lapsilleen.

Haluamme esitellä sinulle meidän mahtavat bloggaajat! Kuten edellisessä tekstissä kerroin sinulle ovat bloggaajat niitä Perhekuplan todellisia tähtiä. Ja jokainen heistä ansaitsee oman esittelynsä. Esittely vuorossa ensimmäisenä on meidän Sini, joka kirjoittaa Neljän lapsen tornado- blogia.

Perhekupla on blogiyhteisö jonka bloggaajat pitävät perhe- ja liestyleblogeja. Yhteisömme blogit käsittelevät perhe-elämää, äitiyttä, isyyttä, ruokaa, sisustusta ja muotia unohtamatta ajankohtaisia asioita. Yhteisössämme on tällä hetkellä seitsemän ainutlaatuista ja hyvin erilaista bloggaajaa.

Kaupallisuus ja mainonta ovat nykyisin iso osa blogimaailmaa. Monen bloggaajan blogista tai somesta olet saattanut bongata postauksia tai julkaisuja jotka on tehty kaupallisessa yhteistyössä jonkun yrityksen kanssa. Mitä tämä kaupallinen yhteistyö tarkoittaa ja miten se käytännössä toteutetaan?

Koronavirus ja sen tuomat poikkeusolot ovat muuttaneet varmasti meidän kaikkien elämää. Toisten elämä on muuttunut enemmän kuin toisten, mutta aivan jokaisen elämään tämä maailmaa kurittava kriisi on jotenkin muuttanut todennäköisesti.

Bloggaaminen on ollut suosittu harrastus ihmisten keskuudessa jo 2000-luvun alkupuolelta alkaen. Vuosien aikana blogit ja blogimaailma on kokenut monenlaisia muutoksia. Bloggaamisesta on tullut monen tulonlähde ja kaupalliset yhteistyöt ovat jo arkipäivää monen bloggaajan elämässä.