Blogi

Olemme koonneet sinulle viikon viisi parasta tarjousvinkkiä tähän julkaisuun! Kurkkaa alennusvinkit ja suuntaa huikean edullisille ostoksille tekemään löytöjä.

Monessa perheessä päänvaivaa tuottaa keksiä: "Mitä tänään syötäisiin?" Samat keitot, kastikkeet ja padat tuntuvat pyörivän ruokina viikosta toiseen lähes kyllätymiseen asti. Ruokaboksi on oiva ratkaisu ongelmaan! Valmiiksi mietityt reseptit ja rakaa-aineet suoraan kotiovellesi.

Millainen oli bloggaajien maaliskuu? Maaliskuussa saimme ihailla suloisia vauvoja, taaperoita ja sisaruksia! Muistahan napata meidän bloggaajat myös seurantaan niin pääset tuoreeltaan näkemään uusimmat kuvat ja kuulumiset.

Jokainen meistä on varmasti kuullut sanonnan: "Kun äiti voi hyvin, koko perhe voi paremmin." FitMama valmennus antaa sinulle ohjeet joita noudattamalla voit varmasti parantaa omaa hyvinvointiasi terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla.

Monesti kysytään millaisia vaikuttajia Perhekupla etsii tai ottaa riveihinsä. Meillä ei ole tähän yhtä vastausta. Perhekupla ei ole yhteisö vain tietyn tyyppisille vaikuttajille vaan uskomme siihen että erilaisuus tuo lisäarvoa. Mitä enemmän erilaisia vaikuttajia riveissämme on sen mielenkiintoisempi ja vaikuttavampi meidän yhteisömme on!

Helmikuussa Perhekuplan yhteisö täydentyi kahdella uudella instabloggaajalla. Perhekuplan yhteisöön liittyivät Miia ja Juuso. Kerromme alla vähän lisää näistä kahdesta uudesta yhteisömme jäsenestä.

Kokosimme listan erilaisista tarjouksista jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Tarjouksessa nyt sisustustuotteita, naisten housuja, lastenvaatteita ja kirjoja. Kurkkaa alta tarjoukset ja tee upeita alennus löytöjä!

Haluaisitko juuri sinä tai teidän yritys lähteä tekemään yhteistyötä Perhekuplan kanssa? Tässä julkaisussa kerromme miksi yhteistyö meidän kanssa kannattaa, miten yhteistyötä voidaan toteuttaa ja kerromme myös jo tekemistämme yhteistyö kampanjoista.

Miten bloggaajien helmikuu on sujunut? Somessa olemme saaneet ihastella pieniä leikkijöitä, ulkoilua ja hampaiden harjausta. Käyhän kurkkaamassa siis mitä kaikkea bloggaajien helmikuuhun on kuulunut.