Blogi

Olemme koonneet tähän postaukseen vinkkejä taaperoiden joululahjoihin. Lahjavinkit on suunnattu taaperoikäisille eli noin 1 - 2,5- vuotiaille lapsille. Lue vinkit ja katso löytyisikö listalta uusia ideoita teidän taaperon joululahjoihin!

Jouluun on aikaa vielä reilu kaksi kuukautta, mutta moni haluaa alkaa pohtia mahdollisia joululahjoja jo hyvissä ajoin. Tähän postaukseen olemme koonneet vinkkejä joululahjoista vauvoille. Vauvahan ei osaa vielä mitään toivoa, mutta monessa perheessä vauva saa myös omat lahjansa pukilta. Vauvan lahjoista suurin ilo syntyy varmasti vanhemmille.

Syksy on saapunut Suomeen! Syksyllä vesisade, kuralätäköt ja loska ovat arkipäivää Suomessa. Moni aikuinen kokee syksyn inhottavana vuodenaikana, mutta lapsien mielestä syksyllä parasta ovat vesileikit. Oikeanlaiset vaatteet ovat avain syksyn ulkoiluihin.

Vanhemmat usein vauvan kanssa öisin heräillessään ja taaperon uhmakiukkuja taltuttaessaan toivovat että olisipa lapsi jo isompi niin elämä olisi helmpompaa. Itse nyt kolmen teini-ikäisen vanhempana pysähdyn välillä miettimään että olisipa nämä lapset pieniä jotta voisin pitää heidät kotona valvovan silmäni alla. Sanonta pienet lapset pienet...

Koululaiset ovat saaneet nauttia kesälomastaan jo hetken, mutta vielä on paljon lomaa jäljelläkin. Tänä kesänä moni asia on toisin, mutta silti korona rajoitusten hellitettyä monia asioita voidaan tänäkin kesänä tehdä. Kun suunnittelette kesälomaa muistattehan että kyseessä on loma. Kenenkään ei kuulu joutua lomalla juoksemaan kello kaulassa...

Suomessa suuri osa lapsista nauttii tällä hetkellä kesälomasta! Suomen kouluvuosi on jaettu niin että kesällä on yksi pitkä loma, jonka kesto on reilu kaksi kuukautta. Monelle lapselle pitkä kesäloma on unelmien täyttymys, mutta osalle perheistä pitkä kesäloma on aivan jotain muuta kuin unelmaa.

Lasten pukeutuminen on aihe joka herättää monenlaista keskustelua. Aihe jakaa myös paljon erityisesti äitejä eri ryhmiin. Monesti asetetaan vastakkain merkkivaatteet ja markettien vaatteet.

Nyt on aika taas jatkaa bloggaajien esittelyjä täällä nettisivujen puolella. Esittely vuorossa on tällä kertaa Ulla, joka kirjoittaa Unelmien elämistä- blogia.

Onko sinulla blogi jonka pääteemoina ovat perhe- ja lifestyle? Haluaisitko osaksi bloggaajaporukkaa jossa bloggaajien kesken on hyvä yhteishenki ja yhdessä suunnitellaan yhteisön toimintaa? Perhekuplassa bloggaajat osallistuvat suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Viime viikolla alkoi meidän bloggaajien esittelyt täällä meidän nettisivujen puolella. Nyt on aika esitellä meidän toinen bloggaajamme Heini joka kirjoittaa Heiblondi- blogia.