Blogi

Perhekuplan bloggaajien viikko on sisältänyt niin arkea kuin juhlaakin. Viikolla on nautittu talvesta ulkoillen, nauraen ja leikkien. Katso alta bloggaajien tunnelmia kuluneelta viikolta.

Suomeen on tullut talvi. Lunta ja pakkasta on luvattu koko maahan ja siitä on selvästi ainakin Perhekuplan bloggaajien perheissä otettu kaikki irti. Mikä olisikaan parempaa ajan vietettä kuin pulkkailu, luistelu, hiihto tai laskettelu kun kerrankin on kunnon talvi?

Kuuluuko kahvi sinun arkeesi? Oletko pohtinut miten voisit tehdä päivittäisistä kahvihetkistä arjen luksusta? *Slurp tarjoaa sinulle kahvielämyksiä oman makusi mukaan. Tuoreet ja juuri sinulle räätälöidyt kahvit tekevät kahvihetkistä entistä parempia.

Kaipaako vaatekaappisi sisältö päivitystä? Vaatteissa kannattaa panostaa ehdottomasti monikäyttöisiin ja helposti yhdisteltäviin vaatteisiin. Cellbesiltä löydät laajan valikoiman Basic- malliston vaatteita joilla saat helposti päivitettyä vaatekaappisi.

Vuosi 2020 on ollut Perhekuplalle todellinen kasvun vuosi. Haasteita vuoteen on mahtunut myös, mutta päällimäisenä vuodesta jää mieleen ne hyvät asiat. Ollaan saatu meidän yhteisöön ihan huippuja tyyppejä ja tällä porukalla meidän on hyvä jatkaa eteenpäin!

Perhekuplan bloggaajien ryhmä täydentyi ennen joulua kolmella uudella bloggaajalla. Perhekuplassa on tällä hetkellä seitsemän bloggaajaa ja seitsemän instabloggaajaa.

Uutta! Elisa Viihteen ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyivät. Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit laajasta kattauksesta kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja.

Tänä vuonna joululahjaostoksista suurin osa tehdään netin kautta. Syynä nettiostosten suureen määrään on korona. Turhia kontakteja on vältettävä, joten on luontevaa että kauppojen kiertelyn sijaan ihmiset etsivät lahjoja internetistä. Kaikista helpointa olisi kun mahdollisimman moni asia löytyisi yhdestä ja samasta verkkokaupasta. Nyt haluamme...