Blogi

Vanhemmat usein vauvan kanssa öisin heräillessään ja taaperon uhmakiukkuja taltuttaessaan toivovat että olisipa lapsi jo isompi niin elämä olisi helmpompaa. Itse nyt kolmen teini-ikäisen vanhempana pysähdyn välillä miettimään että olisipa nämä lapset pieniä jotta voisin pitää heidät kotona valvovan silmäni alla. Sanonta pienet lapset pienet...

Koululaiset ovat saaneet nauttia kesälomastaan jo hetken, mutta vielä on paljon lomaa jäljelläkin. Tänä kesänä moni asia on toisin, mutta silti korona rajoitusten hellitettyä monia asioita voidaan tänäkin kesänä tehdä. Kun suunnittelette kesälomaa muistattehan että kyseessä on loma. Kenenkään ei kuulu joutua lomalla juoksemaan kello kaulassa...

Suomessa suuri osa lapsista nauttii tällä hetkellä kesälomasta! Suomen kouluvuosi on jaettu niin että kesällä on yksi pitkä loma, jonka kesto on reilu kaksi kuukautta. Monelle lapselle pitkä kesäloma on unelmien täyttymys, mutta osalle perheistä pitkä kesäloma on aivan jotain muuta kuin unelmaa.

Lasten pukeutuminen on aihe joka herättää monenlaista keskustelua. Aihe jakaa myös paljon erityisesti äitejä eri ryhmiin. Monesti asetetaan vastakkain merkkivaatteet ja markettien vaatteet.

Nyt on aika taas jatkaa bloggaajien esittelyjä täällä nettisivujen puolella. Esittely vuorossa on tällä kertaa Ulla, joka kirjoittaa Unelmien elämistä- blogia.

Onko sinulla blogi jonka pääteemoina ovat perhe- ja lifestyle? Haluaisitko osaksi bloggaajaporukkaa jossa bloggaajien kesken on hyvä yhteishenki ja yhdessä suunnitellaan yhteisön toimintaa? Perhekuplassa bloggaajat osallistuvat suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Viime viikolla alkoi meidän bloggaajien esittelyt täällä meidän nettisivujen puolella. Nyt on aika esitellä meidän toinen bloggaajamme Heini joka kirjoittaa Heiblondi- blogia.

Vanhemmaksi tuleminen tuo mukanaan monenlaisia paineita. Yhteiskunnassa on olemassa tiettyjä asioita jotka luovat paineita vanhemmuudelle. Joskus eri perheiden vanhemmat alkavat jopa kilpailla siitä kumpi on parempi vanhempi lapsilleen.

Haluamme esitellä sinulle meidän mahtavat bloggaajat! Kuten edellisessä tekstissä kerroin sinulle ovat bloggaajat niitä Perhekuplan todellisia tähtiä. Ja jokainen heistä ansaitsee oman esittelynsä. Esittely vuorossa ensimmäisenä on meidän Sini, joka kirjoittaa Neljän lapsen tornado- blogia.

Perhekupla on blogiyhteisö jonka bloggaajat pitävät perhe- ja liestyleblogeja. Yhteisömme blogit käsittelevät perhe-elämää, äitiyttä, isyyttä, ruokaa, sisustusta ja muotia unohtamatta ajankohtaisia asioita. Yhteisössämme on tällä hetkellä seitsemän ainutlaatuista ja hyvin erilaista bloggaajaa.