Askeleita isyyteen

Blogia kirjoittaa n. 40 -vuotias insinöörimies. Järki-ihminen ja usein väärässä. Perheeseen kuuluu avovaimo, jonka kanssa odotamme vauvaa saapuvaksi elokuulla 2018. Blogi käsittelee isäksi tuloa, parisuhdetta, raskautta ja muita elämän suuria ja pieniä asioita. Kevyiden aiheiden lomassa pohditaan välillä syvempiäkin.

Askeleita perheenä

Blogia kirjoittelee 28-vuotias kolmen lapsen (Tobias 2/13, Liljah 4/16 ja Vivian 9/18) äiti ja yhden miehen vaimo. Kirjoittelen tavallisesta perhearjesta iloineen ja suruineen. Remontoidaan, sisustetaan, shoppaillaan ja rakastetaan. Tavallista tai tavallisuudesta poikkeavaa nuoren perheen elämää. Mukana jaloissa pyörimässä kaksi koiraa (Bella ja Eddie), kaksi kania (Nipa ja Tikru) ja kissanpentu Lumi.

Emilia Aleksandra

Blogia kirjoittaa 23-vuotias äiti Tampereelta. Blogi kertoo tavallisesta perhe-elämästä, nuoren äidin silmin. Välillä hypätään myös sisustuksen maailmaan. Perheeseen kuuluu kihlattu ja kaksi lasta, Alina 10/15 ja Robin 05/18.

Erityisenisi

Tänne kirjoittaa hämeenlinnalainen kahden lapsen (06/2008 ja 08/2011) vuorotöitä tekevä iskä. Perheeseen kuuluu myös äiti ja 2 kissaa. Vanhempi pojista on erityislapsi.Blogissani kerron erityisesti mistä itse saan virtaa ja jaksamista.

Hima Saimi

Blogia kirjoittaa kovaa vauhtia kohti neljääkymmentä lähestyvä yhden 2015 syntyneen poikalapsen äiti. Blogissa seurataan Helsingissä asuvan kolme henkisen perheemme arkea ja juhlaa. Mukaan mahtuu kulttuuria, urheilua, remonttia, aivotuksia ja äidin omaa aikaa. Tervetuloa Hima Saimin matkaan!

Isivuosi

Päiväkodinsetänä työskentelevä isityyppi jäi vuodeksi hoitovapaalle taaperoikäisen tyttärensä kanssa. Metsäretkiä, nyrkkeilyä, pyöräreissuja ja paljon muuta on luvassa, kun Isityyppi, Tähystäjäprinsessa ja Kersantti Karvatassu tekevät arjesta juhlaa.

Jennailona

Blogia kirjoittaa 22-vuotias äiti ja opiskelija Tampereelta. Blogissa pääsee seuraamaan meidän perheen touhuja, johon kuuluu pieni tyttömme Emma (12/17), mieheni Tomi ja koiramme Noya. Ajatuksia äitiydestä ja vauva-arjesta, sekä päivähoidon aloituksesta alle 1-vuotiaana.

Kotona ja kaupungilla

Kolmekymppisen turkulaisäidin blogi (kaupunkilaistunut maalaistyttö), joka käsittelee perhe-elämää, arkea ja juhlaa, pienen taaperon kanssa vietettyä (laatu)aikaa ja vähän kaikkea mitä elämäämme milloinkin kuuluu (matkailua, ruokaa, sisustamista, mökkeilyä, askartelua/diy) ja muuta hömppää. Lisäkseni perheeseemme kuuluu mieheni ja taaperoikäinen lapsemme (10/14).

Lapsen tyhjä lautanen

Blogi pitää 29 -vuotias kahden moniallergikko lapsen äiti. Pojalle 01/17 sopii noin 20 ruoka-ainetta ja tytölle 05/17 sopii 5 ruoka-ainetta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Blogi sisältää kurkkauksen meidän elämään ja myös käytännön vinkkejä allergiaelämän helpottamiseen. Samalla toivon, että voin tuoda enemmän esille allergiatietoutta niille, joille tämä elämä on vieras. Se ei ole "vain" allergiaa. Allergiaperheen elämä pyörii ruoan ja oireiden ympärillä ja se on erittäin raskasta, vie yöunet, mielenterveyden, rahat ja mahdollisesti myös parisuhteen.

Pikku Leijonat on vauva- ja perheblogi, jonka aiheina ovat vauvavuosi, lapsiperheen arki, äitiys ja hyvinvointi. Blogia kirjoittaa 35-vuotias kolmen pojan (2012, 2016, 2018) äiti ja viestintätieteiden FM, joka viettää vauhdikasta äitiyslomaa hiekkalaatikon ja hellan välissä. Lasten lisäksi perheeseen kuuluu eläkepäiviään viettävä Cavalier Funny.

Unelmien elämistä

Blogia kirjoittelee viiden lapsen ylpeä äiti ja yhden miehen onnellinen vaimo. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.Tätä kaikkea suurella sydämellä ja hymy huulilla.Välilä kaipaillaan vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisi kaikki mielessä olevat projektit toteuttaa.

Äitiyden aika

Blogia Äitiyden aika kirjoittaa 31-vuotias kahden pienen tytön äiti. Blogissa pääsee kurkistamaan kaksikulttuurisen ja kaksikielisen perheen elämään. Yhdessäoloa, arjen iloa, askartelua, käsitöitä ja sisustusta! Välillä myös pohdiskellaan syvällisempiä ajatuksia lastenkasvatuksesta ja perhe-elämästä. Tervetuloa mukaan!