Askeleita isyyteen

Blogia kirjoittaa n. 40 -vuotias insinöörimies. Järki-ihminen ja usein väärässä. Perheeseen kuuluu avovaimo, jonka kanssa odotamme vauvaa saapuvaksi elokuulla 2018. Blogi käsittelee isäksi tuloa, parisuhdetta, raskautta ja muita elämän suuria ja pieniä asioita. Kevyiden aiheiden lomassa pohditaan välillä syvempiäkin.

Askeleita perheenä

Blogia kirjoittelee 28-vuotias kolmen lapsen (Tobias 2/13, Liljah 4/16 ja Vivian 9/18) äiti ja yhden miehen vaimo. Kirjoittelen tavallisesta perhearjesta iloineen ja suruineen. Remontoidaan, sisustetaan, shoppaillaan ja rakastetaan. Tavallista tai tavallisuudesta poikkeavaa nuoren perheen elämää. Mukana jaloissa pyörimässä kaksi koiraa (Bella ja Eddie), kaksi kania (Nipa ja Tikru) ja kissanpentu Lumi.

Erityisenisi

Tänne kirjoittaa hämeenlinnalainen kahden lapsen (06/2008 ja 08/2011) vuorotöitä tekevä iskä. Perheeseen kuuluu myös äiti ja 2 kissaa. Vanhempi pojista on erityislapsi.Blogissani kerron erityisesti mistä itse saan virtaa ja jaksamista.

Hima Saimi

Blogia kirjoittaa kovaa vauhtia kohti neljääkymmentä lähestyvä yhden 2015 syntyneen poikalapsen äiti. Blogissa seurataan Helsingissä asuvan kolme henkisen perheemme arkea ja juhlaa. Mukaan mahtuu kulttuuria, urheilua, remonttia, aivotuksia ja äidin omaa aikaa. Tervetuloa Hima Saimin matkaan!

Isivuosi

Päiväkodinsetänä työskentelevä isityyppi jäi vuodeksi hoitovapaalle taaperoikäisen tyttärensä kanssa. Metsäretkiä, nyrkkeilyä, pyöräreissuja ja paljon muuta on luvassa, kun Isityyppi, Tähystäjäprinsessa ja Kersantti Karvatassu tekevät arjesta juhlaa.

Jennailona

Blogia kirjoittaa 22-vuotias äiti ja opiskelija Tampereelta. Blogissa pääsee seuraamaan meidän perheen touhuja, johon kuuluu pieni tyttömme Emma (12/17), mieheni Tomi ja koiramme Noya. Ajatuksia äitiydestä ja vauva-arjesta, sekä päivähoidon aloituksesta alle 1-vuotiaana.

Karhusola

Blogia kirjoittaa 25-vuotias kahden pienen pojan(Onni 2/16 & Oiva 10/17) äiti Helsingistä. Fiilistellään lastenvaatteita ja jaetaan positiivista mieltä. Blogissa keskitytään lapsiperhearkeen, siihen mitä se rehellisesti on. Lisäksi pohditaan äitiyttä ja äidiksi kasvamista. Menossa ovat mukana myös kihlattu Eetu ja kaksi englanninbulldoggia.

Keksiviikko

Blogia kirjoittaa 28-vuotias kahden tytön äiti. Lapset ovat syntyneet 7/15 ja 5/17. Kirjoittelen kaikesta meidän pikkulapsiarkeen ja perheeseen liittyvästä. Sydäntäni lähellä ovat myös yleinen hyvinvointi ja terveys. Meidän perhettä koskettaa vahvasti monenlaiset ruokarajoitteet, sillä lapsillamme on pitkä lista allergioita. Tällä hetkellä sisälläni kytee myös valtava vauvakuume, ja toivottavasti tulevaisuudessa pääsen kirjoittamaan myös kolmannen lapsen odotus- ja vauva-ajasta.

Kolmen lapsen kaaos

Blogin takana 20-vuotias kolmen lapsen äiti. Äiti, joka on hulluna lastenvaatteisiin, sekä armoton suklaaholisti. Äiti, joka ei ole täydellinen jälkikasvunsa kasvattaja, mutta onko täydellistä ja virheetöntä vanhempaa olemassakaan?

Kotona ja kaupungilla

Kolmekymppisen turkulaisäidin blogi (kaupunkilaistunut maalaistyttö), joka käsittelee perhe-elämää, arkea ja juhlaa, pienen taaperon kanssa vietettyä (laatu)aikaa ja vähän kaikkea mitä elämäämme milloinkin kuuluu (matkailua, ruokaa, sisustamista, mökkeilyä, askartelua/diy) ja muuta hömppää. Lisäkseni perheeseemme kuuluu mieheni ja taaperoikäinen lapsemme (10/14).

Lapsen tyhjä lautanen

Blogi pitää 29 -vuotias kahden moniallergikko lapsen äiti. Pojalle 01/17 sopii noin 20 ruoka-ainetta ja tytölle 05/17 sopii 5 ruoka-ainetta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Blogi sisältää kurkkauksen meidän elämään ja myös käytännön vinkkejä allergiaelämän helpottamiseen. Samalla toivon, että voin tuoda enemmän esille allergiatietoutta niille, joille tämä elämä on vieras. Se ei ole "vain" allergiaa. Allergiaperheen elämä pyörii ruoan ja oireiden ympärillä ja se on erittäin raskasta, vie yöunet, mielenterveyden, rahat ja mahdollisesti myös parisuhteen.

MoMo

Blogia kirjoittelee 30 -vuotias äiti Helsingistä. MoMo on katsaus meidän perheen monikulttuuriseen monikkoarkeen. Arjen vilinästä pitää huolta 07/2015 syntyneet kaksostytöt sekä 09/2018 syntynyt minimies. Blogi on täynnä kommelluksia meidän arjesta, perheen yhdessä tekemiä reissuja sekä minun intohimojani eli ruoanlaittoa ja leipomista.

Emilia Aleksandra

Blogia kirjoittaa 23-vuotias kahden lapsen äiti Tampereelta. Blogi sisältää aitoja ajatuksia ja kokemuksia perhe-elämästä, nuoren äidin silmin. Välillä hypätään myös sisustuksen maailmaan. Perheeseeni kuuluu kihlattuni ja meidän kaksi lasta, Alina 10/15 ja Robin 05/18. Nelihenkisen perheen arkea!

Pikku Leijonat on vauva- ja perheblogi, jonka aiheina ovat vauvavuosi, lapsiperheen arki, äitiys ja hyvinvointi. Blogia kirjoittaa 35-vuotias kolmen pojan (2012, 2016, 2018) äiti ja viestintätieteiden FM, joka viettää vauhdikasta äitiyslomaa hiekkalaatikon ja hellan välissä. Lasten lisäksi perheeseen kuuluu eläkepäiviään viettävä Cavalier Funny.

Unelmien elämistä

Blogia kirjoittelee viiden lapsen ylpeä äiti ja yhden miehen onnellinen vaimo. Blogissa otetaan tällä hetkellä kaikki irti äitiydestä, ollaan totaalisen hurahtaneita lastenvaatteisiin, kirppistellään ja sisustellaan.Tätä kaikkea suurella sydämellä ja hymy huulilla.Välilä kaipaillaan vuorokauteen lisää tunteja, että ehtisi kaikki mielessä olevat projektit toteuttaa.

Äitiyden aika

Blogia Äitiyden aika kirjoittaa 31-vuotias kahden pienen tytön äiti. Blogissa pääsee kurkistamaan kaksikulttuurisen ja kaksikielisen perheen elämään. Yhdessäoloa, arjen iloa, askartelua, käsitöitä ja sisustusta! Välillä myös pohdiskellaan syvällisempiä ajatuksia lastenkasvatuksesta ja perhe-elämästä. Tervetuloa mukaan!